dimarts, de setembre 19, 2006

TELEX POST-FESTA DE TREBALL...
I A PREPARAR LES AUTONÒMIQUES!

18/09/2006

Lluís Llach, 08001 i Angelique Kidjo posen un punt i final musical a la Festa de Treball
El concert final va omplir de gom a gom la zona habilitada del Parc de la Ciutadella per celebrar la Festa de Treball
Lluís Llach, 08001 i Angelique Kidjo han posat un final festiu i musical a l'edició d'enguany de la Festa de Treball, que s'ha celebrat aquest dissabte 16 de setembre amb un gran èxit de participació.Després del míting central, a càrrec de Joan Saura, Imma Mayol, Dolors Camats i Alain Lipeitz, hi ha hagut espai per a la música, a càrrec de vibrants actuacions de 08001, Angelique Kidjo i Lluís Llach.


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

18/09/2006

“Hi ha una manera intel•ligent de ser d’esquerres. Hi ha una manera decent de fer política” serà el lema de precampanya d’ICV-EUiA
La coalició realitzarà un centenar d’actes durant la precampanya per explicar l’obra de govern
Els responsables de campanya de la coalició, Jordi Guillot i Rut Garrido han presentat el lema de precampanya que acompanyarà al centenar d’actes que celebrarà la coalició arreu del territori. Amb l’eslògan “Hi ha una manera intel•ligent de ser d’esquerres. Hi ha una manera decent de fer política” la coalició pretén donar a conèixer tota la tasca feta des de les conselleries i apel•lar a la continuïtat d’un govern progressista d’esquerres.El responsable de campanya d’ICV, Jordi Guillot, ha explicat que “una manera intel•ligent de ser d’esquerres i fer política significa fer una aposta per la modernització social i ecològica, una manera decent de fer política és allunyar-se del soroll mediàtic que ha acompanyat massa sovint aquesta legislatura i no precisament per part de la nostra coalició”. “Ens avala la trajectòria i la feina ben feta des de les conselleries que tenim”, ha afegit. Per la seva banda, la responsable de campanya d’EUiA, Rut Garrido, ha donat a conèixer que la coalició farà un centenar d’actes arreu del territori per explicar què s’ha fet en el govern. Per publicitar la precampanya, la coalició ha editat cartells de Joan Saura amb l’eslògan i material de mà

4 comentaris:

Anònim ha dit...

sincerament, em sembla nefast l'slogan de icv-euia per la precampanya, una mala manera de preparar la tant anhelada pujada...em fa basarda haver d'enganzar cartells sobre la suposada "inteligència" i "decència" de la nostra politica, crec que hi han moltes maneres de dir que som ascendents i volem ocupar espai i decisió. Tenim moltes virtuts, però no siguem tant "autobombos". I malgrat tot, endavant icv-euia!

Anònim ha dit...

He vist l'eslogan enmarcat en una una de vidre a una estació del metro. Evidentment a part de l'eslogan hi havia una fotografia. En Saura en blanc i negre. La frase penso que tenia de fons el fastuc de moda. La fotografia en gran, evident, sense cap somriure gloriòs i la cita com a peu de pàgina. Tot plegat em va agradar. Semblava alguna cosa seriosa, tipus el cartell de la peli "Buenas noches, buena suerte". No sé. Mireu-la i ...tot és qüestió de gustos... la frase contextualitzada sembla menys... rídicula?.

Anònim ha dit...

una urna

Anònim ha dit...

ara ja em comença a agradar una miqueta