dimecres, de setembre 27, 2006

QUIM CAIMEL, regidor i portaveu del grup municipal ICV-EUIA-EPM, presenta la seva candidatura i els avals corresponents, per encapçalar la llista municipal 2007

Ha estat formalitzada davant del Grup Coordinador de la Coalició, la candidatura presentada per QUIM CAIMEL per encapçalar la llista electoral a les municipals de 2007. L'aspirant a candidat ha presentat els avals corresponents. Properament s'informarà dels aspectes relatius a aquesta proposta i, en el marc de les eleccions autonòmiques d'aquesta tardor, es farà pública la designació del canditat definitiu.

El Grup Coordinador, en sessió oberta, ha encarregat a la Comissió de Campanya que prepari el calendari dels debats del programa, model de ciutat i manifest electoral.

Seguint els acords de l'assemblea de la Coalició, ICV-EUIA-EPM, està volcada en les activitats destinades al procès participatiu d'elecció de cap de llista, candidats, programa i tipus de campanya.

L'objectiu de la Coalició és tancar l'any 2007 amb el llistat de capçalera de la candidatura i amb les línies mestres del programa.

Quim Caimel
Benvolguda companya, benvolgut company

La Coalició d’Esquerres que formen Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa – Entesa pel Progrés Municipal ha iniciat el procés d’eleccions primàries que ha de concloure amb la proclamació del o de la cap de llista de la Coalició en les eleccions municipals de maig de 2.007.

Com ja deus saber, sóc regidor des de novembre de 2.002, en substitució d’en Joan Antoni Sòria. Al 2.003, vaig tenir l’honor de ser el candidat a l’alcaldia de Premià de Mar per part de la Coalició. Malgrat el magnífic resultat electoral que vàrem obtenir (3a força amb un 15% dels sufragis i un creixement del 100% dels vots), el Grup Municipal de la Coalició ha format part de l’oposició durant la present legislatura. Hem optat, però, donada l’existència d’un govern en minoria (CiU i ERC) per impulsar actuacions de progrés, moltes d’elles contemplades en el nostre programa electoral. El balanç és desigual i crec, des de la responsabilitat, que l’objectiu de la nostra formació ha de ser formar part d’un futur govern municipal que tiri endavant amb decisió un projecte de marcat accent social i participatiu. Em proposo, si compto amb el suport de les dones i dels homes de la Coalició, tornar a encapçalar la candidatura d’ICV - EUiA - EPM i formar part d’un equip que combini l’experiència acumulada al llarg dels anys de participació en la política municipal amb la necessària renovació de persones i d’idees. És per tot això que et demano el teu suport en aquest procés.

Ben cordialment

Quim Caimel Sáez
Precandidat a cap de llista per Premià de Mar d’ICV – EUiA - EPM

2 comentaris:

Izan ha dit...

Felicitats companys. Us animo a continuar amb tota aquesta feina que esteu fent.

Anònim ha dit...

anims que pujem!