dimecres, de setembre 13, 2006


LA FESTA DE TREBALL TORNA AMB FORÇA! DISSABTE TOTS A BARCELONA!

ICV celebra aquest dissabte la Festa de Treball “en un moment de creixement de la formació, segons Dolors Camats
El grup 08001, Lluís Llach i Angelique Kidjo, protagonistes del concert del dissabte al vespre
La portaveu d’ICV, Dolors Camats, i el responsable d’àmbit de cultura de la formació i director de la Festa de Treball, Josep Altaió, han presentat avui a la premsa l’edició d’enguany de la Festa, que tindrà lloc aquest dissabte al Parc de la Ciutadella. Camats ha destacat que la celebració de la Festa s’emmarca dins del 75è aniversari de la República i el 70è aniversari de la fundació del PSUC, i ha declarat que “la Festa arriba en un moment important per ICV, en un moment de creixement, a les portes d’unes eleccions, i quan hem deixat clar que hi ha un espai ideològic d’esquerra nacional”.Durant la Festa de Treball, es celebraran un dinar multitudinari amb més de 1.000 persones, hi haurà xerrades i un míting, a més del concert del vespres, en què actuaran els grups 08001, Lluís Llach i Angelique Kidjo. A més, Camats i Altaió han explicat que diverses entitats ecologistes i de solidaritat, a més d’altres partits ecologistes de la resta de l’Estat Espanyol i Europa.

7 comentaris:

Izan ha dit...

Benvolguts, demà a les 19:30 (dijous) en Joan Herrera ens explicarà els ets i uts sobre el tema del dret a vot dels immigrants. Esteu convidats i convidades...

Anònim ha dit...

Resultats del primer Racòmetre

Intenció de vot:
CiU 52 (+6)
PSC 37 (-5)
ERC 21 (-2)
IC-V 13 (+4)
PP 12 (-3)

ele!!!!

Anònim ha dit...

entreu a la web de RAC1 i veureu aquests resultats (post anterior) de l'enquesta de l'emisora.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Com que tenim la Festa de Treball davant dels nassos, de les orelles i de la taula parada, passo a expressar quatre hipòtesis sobre l’artefacte ICV i les seves prestacions futures (molt a parer meu). A veure si m’en surto (amb l’ajut dels meus companys de recent lectura: Zizel, Eagleton i Blanchot).
Per entrar, sortir, descodificar i codificar el Matrix del segle XXI, cal un instrumental radicalment nou, modern i organitzativament horitzontal. Un material col·lectiu, intelectual i sensible, “que vé de lluny i ha d’anar més lluny (encara)”. Comunista de vocació com soc o vull ser, vull una ICV reunificada amb amb EUIA que reconstrueixi la xarxa rizomàtica del que fou el PSUC, -comunisme innovador i diversificat, heterodox i polimorfic-, que es treballi el sentit i la substància del que vol dir roig i verd.
Aposto per el “partit de nou tipus” a la “gramsciana” que podria ser un partit-espai de concurrència cultural, mobilització social i implicació institucional. Els corrents han de desembocar en un espai no en una secta, la renovació no pot ser una etiqueta. Cal projecte! i tot just comencem... ICV no pot conformar-se en canviar colors, ha de sumar molt, innovant i mirant enrera i endavant. La degeneració staliniana i el contenciós trotskista formen part d’un període a revisar i a tractar, no ha de condicionar la pervivència del comunisme (“el moviment real que aboleix l’estat de coses present” en paraules de Marx). Cal llegir els classics i els contemporanis...de marx i engels fins a zizek o negri...com deia Jacques Derrida (deconstructor gens comunista): “el comunisme real ha mort, ara ja podem ser comunistes”. en parlarem de tot, obrim un debat sobre el socialisme en el desert del "real". Sense prejudicis postmoderns, sense manies dogmatizants. Obrim-nos el canal i que circuli la cosa. És més important la cosa que el nom. No ho oblidem.

Posdata: Tot això és una hipòtesi. De tant en tant va bé fer hipòtesis. No fos cas que de la modernització (estètica, cromàtica i biodegradable) practicada per l’establishment d’ICV, en sortissin nous dogmes de futur.

àngel pagès

Anònim ha dit...

A VEUR SI INAUGUREM EL LOCAL I FEM DEBATS COM ELS QUE ES PROPOSEN AQUÍ I AQUEST DEL TATI EN CONCRET PROMET //// ANIMS PENYA /////

Anònim ha dit...

una ICV més roja ! salut i revolució! estem amb vosaltres! i a les eleccions municipals a pujar!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

HE VIST ELS CARTELLS DE PRECAMPANYA D'ICV-EUIA I EM FAN PENA. QUI HA ESTAT EL PAJARO QUE HA IDEAT AIXÒ DE "L'ESQUERRA INTELIGENT" I "L'ESQUERRA DECENT"...ÉS PATÈTIC...I MALGRAT TOT HEM DE PUJAR...NO PAS AIXÍ. PERÒ.