divendres, d’octubre 23, 2009

El Ple de l´Ajuntament aprova una moció de la Coalició d’Esquerres de condemna a la repressió a Hondures


En el Ple municipal celebrat a l´Ajuntament aquesta setmana, la coalició d’esquerres ha impulsat una moció que ha estat aprovada per els grups municipals de PSC, ERC i ICV-EUiA-EPM. La moció condemna la situació que pateix Hondures, el cop militar, l´assetjament de l´ambaixada de Brasil a Tegucigalpa i la sèrie d´assassinats i desaparicions, a més de la situació de manca de llibertat d’expressió, de premsa i de manifestació.




La moció:

http://www.grupmunicipalcoaliciopremia.blogspot.com/

7 comentaris:

premià dedicidirà desembre ha dit...

sembla mentida que després de votar amb el PP i amb el PSC contra la moció d'ERC sobre el dret dels catalans a decidir, ara tingui vostès la burla de fer causa per un país a milers de kilometres i no voler el mateix per Catalunya. Si vostès volen tot això per Hondures comencin per demanar-ho per Catalunya o és que nosaltres no tenim una dictadura d'Espanya des de 1714?

Anònim ha dit...

amb fanatisme no cal ni anar a la consulta, francament.

falta menys per decidir ha dit...

és importantissim que tots els democrates de Premià de Mar anem a votar per dir SI a que Catalunya sigui independent perquè la condició indispensable per tenir una democràcia plena passa per tenir un estat decidit lliurament i democràticament i no valen mitjes tintes quan tenim davant un estat agresor i aprovat per una monarquia borbònica. S'espera molt de tots i espencialment dels partits que es consideren democratics i que no poden girar la vista al vent de la consulta per demostrar que Premià decideix i decideix entre la llibertat o la submissió a Espanya.

eduard ha dit...

Tal i com ho comentes dones per cert que és el mateix poder decidir amb votar que si a la independència...jo vull poder decidir si voto que si o que no i tal com ho planteges tu, només s'és demòcrata si es vota si, crec que per aquest camí vas equivocat

aclareixo el Sí a decidir ha dit...

Eduard mira bé el cas, si es vota per un estat lliure aleshores aquest estat lliure pot decidir si vol seguir només com estat totalment apartat o si vol tenir relacions amb els altres. El cas català és de poder ser lliures votant que SÍ i a partir d'aquest afirmatiu pots tenir un espai lliure que ara no tenim i des del mateix estat lliure ens podem associar amb Europa on ens retrobem tots. No sé si m'explico ja que la democràcia es pot fer valer si abans has decidit de ser un pais lliure amb el seu estat que sempre serà un estat democratic i en canvi si es vota NO s'està dient que no vols un estat lliure i ens quedem on estem ara que no som un poble lliure perquè estem dins d'un estat que no correspon al fet de ser una nació. Així suposo que ja has entes que dir SI a ser independents és afirmar que podem tenir un estat democratic que permet dir democraticament si volem tenir relacions i com amb la resta. Es llarg de dir però suposo que has vist més o menys per on intentava explicar el fer de la grna importància de dir SÍ a la consulta i fer democràcia des de la mateixa gent que posa urnes i proposa un dialeg entre els premianencs que mai s'ha plantejat ni l'estat espanyol ni tant sols la mateix Generalitat.
Eduard segur que també ets independentista una vegada pots veure que la democracia va lligada a aquesta senzilla condició.

falta menys ha dit...

alguna pregunta més?
sento basarda quan es recolza el de lluny i no es fa el mateix amb el de casa

compte enrera ha dit...

13 de desembre
PREMIÀ APUNTA FORT
fem viure la llibertat de Catalunya