dimarts, de setembre 22, 2009

Què fa l’Equip de Govern?

En aquest nou inici del curs polític després de l’estiu, cal fer unes quantes preguntes.

Per què el manteniment de les nostres platges durant l’estiu no ha estat l’apropiat, generant una sensació de deixadesa per la manca de neteja i, sobretot, a causa dels ja habituals estancaments d’aigües a la sorra, potencials problemes de salut pública?

Per què, després de més de dos anys des de l’inici de l’actual legislatura, l’Equip de Govern ha estat incapaç de millorar la neteja dels carrers i places del nostre poble?

Per què l’Equip de Govern ha permès durant més d’un any la situació de deteriorament, amb risc de despreniments d’elements de la façana, de la fàbrica Escoda al carrer Joan Prim i no ha estat fins que el nostre Grup Municipal, ho va denunciar al Ple del mes de maig, que s’ha resolt ?

Quan podrem gaudir de l’espai públic situat al darrera del nou equipament comercial que es troba a la Plaça Doctor Ferran?. Si no s’ha fet la recepció de l’obra, per què hi ha establiments que ja funcionen?

Quan disposarem d’accessos adaptats en els passos de vianants regulats per semàfors? En alguns casos hi ha accés d’entrada però la vorera de l’altre costat no està adaptada (carretera de Vilassar de Dalt / Enric Granados, entre d’altres).

Pensa fer l’Equip de Govern les actuacions necessàries per a l’arranjament de la Plaça de la República (jardins de Can Farrerons), donat l’estat lamentable, tant pel que fa a l’enjardinament com per allò que pertoca als espais de pas dels vianants, tal i com es va comprometre a fer, a instàncies del nostre Grup Municipal, en el Ple Municipal de gener de 2008?

Per què l’Ajuntament de Premià s’ha vist obligat a formalitzar un crèdit de 2,6 milions d’euros per tal de fer front als deutes de despesa corrent (llum, neteja ...) i s’ha vist abocat a un nou Pla de Sanejament per als propers sis anys, quan encara no en fa ni un d’any que vàrem sortir de l’anterior, i tot això a causa de la falta de planificació i de control de la despesa durant els darrers tres exercicis?

Quina ha estat l’actuació del govern municipal davant la problemàtica del CAP de Premià , referida a l’absència d’aire condicionat durant l’estiu?

Aquestes coses que l’Equip de Govern no és capaç de resoldre, demostren que es preocupen molt més les campanyes d’imatge, que no pas de la gestió diària dels afers del nostre municipi que afecten directament als veïns de Premià de Mar.

20 comentaris:

esquerrà dialeg ha dit...

tenim que meditar una cosa per veure si es pot anar amunt, però anans dir que tot això ben exrit que heu publicat també ho defensem el Partit dels Socialistes de Catalunya i no ajuda massa que algú es vulgui atribuir tot ; millor si en tot cas les podem unificar per dir al poble que tenim un ajuntament que és la remora de pactes directes i de pactes no escrits que van fer que Buch fos el guanyador amb ajuda d'Esquerrar Repulbicana i de Iniciativa de Catalunya més els Verds en moltes ocasions que ara no es poden amagar. Si rectifiquem cada un per el no ben fet podem tenir alcalde d'esquerres aviat però no es pot estar fent com un concurs per veure que posa diu o fa el millor com si ho inventés algú abans que l'altre que ho va preveure

Anònim ha dit...

les eleccions diran

Anònim ha dit...

Benvolgut esquerrà diàleg

Quan parles d'un futur alcalde d'esquerres, no et deus pas referir al Tomàs Esteban, oi?

esquerrà dialeg ha dit...

encara tenim que designar el candidat però quan parlem d'alcalde d'esquerres parlem d'alcalde del partit dels socialistes per un motiu clar i és que de la mateixa manera que ens recolzeu al govern de l'Entesa és lògic que ho feu en el futur govern d'esquerres de Premià per una vegada que no torneu a fer arribisme amb convergència com ha sigut fins fa poc temps

Anònim ha dit...

tot dependrà dels vots i de saber convencer al poble

Anguitista ha dit...

Como decia aquel:"Programa, programa, programa".

Anònim ha dit...

els vots demostren la democràcia i no els crits per això s'ha de saber que la politica és l'art de transmetre bé per ser votat sense dir mentides i el vot és l'objectiu i s'ha de conseguir explicant bé com apareix en el mateix article que presenta la coali. no s'hi val de creure que la politica es pot fer fora de l'ajuntament com si hi hagues un medidor del que es diu. Per això estan les urnes i com deia abans les eleccions diran.

el diàleg per tots ha dit...

dubtar dels vots pot ser una equivocació perquè ha costat molt poder tenir veu

Anònim ha dit...

un alcalde d'esquerres és el que fa polítiques d'esquerres...ja se sap que el nóm no fa la cosa...

esquerrà diàleg ha dit...

i els vots es consegueixen fent entendre a tothom del que molt inmportant significa votar per assolir un resultat que pugui fer que la politica sigui de tracte amb la gent que vota. el vot fa que la gent pugui triar i es el més valorat de la democracia perquè la poltitica es juga en el ple i no fent veure que el ple no hi és. segur que el partit dels socialistes i iniciativa de catalunya els verds poden tenir almenys aquesta questió com a principal i amb aquest respecte junts es pot anar a treure el Buch i pactar un alcalde nou amb els vots que treballem cada un per la seva part i sumarlos després i atreure al sarró el que podrà portar esquerra republicana per que deixi Buch . és factible ?

el vot és el vot ha dit...

quan arribi el moment farem les sumes i decidirem, perquè la democràcia es pot mirar amb els ulls quan obres les urnes

esquerrà dialeg ha dit...

estic d'acord en el vot és el vot i la més clara de les mostres que es poden certificar de la politica.

el vot és el vot ha dit...

doncs fem el que dius i passem a concretar el que és politica en majuscules que és la veu del poble votant

DECIDIM O NO DECIDIM? ha dit...

Catalunya pot ser independent i Premià pot decidir malgrat que el PSC, el PP i Iniciativa-Els Verds no vegin bé una consulta sobre el tema a Premià i deixin sols a l'equip de govern (CIU ERC) per no voler dir el mateix que el propi govern.

sindical ha dit...

HI HA COSES més importants com fer que l'estatut no ens salti per culpa del constitucional i la campanya dels referendums fa olor d'electoralisme

DECIDIM O NO DECIDIM? ha dit...

PREMIÀ VOTARÀ INDEPENDÈNCIA A LA CONSULTA DEL DIA 13

republicà i més ha dit...

noto un llenguatge molt autoritari de la vostra part i suposo que els que volem una república federal també som part del poble de Premià

DECIDIM O NO DECIDIM? ha dit...

VOTAREU INDEPENDÈNCIA? O VOLEU SEGUIR SENT UNA REGIÓ D'ESPANYA?

Homer Simpson ha dit...

amic decidim o no decidim:
me aburroooooooo!!!

dedidir és decidir ha dit...

el dret a decidir no es negocia o ets català o ets espanyol i tú simpson deus ser espanyol com els que voten contra els referendums als plens