dimarts, de gener 02, 2007


La Coalició d'Esquerres de Premià de Mar (ICV-EUiA-EPM), us desitja un bon any nou 2007. Un 2007 amb objectius de solidaritat, cooperació, emancipació i socialisme.
La Coali està treballant en un projecte local que agrupi l'esquerra alternativa i participi d'un programa de canvi social i participació ciutadana. L'any 2007 és l'any de les eleccions municipals i és l'any de la transformació de l'espai del carrer del Segle en el referent cultural i social de l'esquerra política i social de Premià de Mar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ben segur que la coali avançarà i seguirà el la línia de lluita, gestió i compromís social, sense demagògia i amb debat constant, ha estat un any important d'idees, arguments i conviccions, no podem oblidar però, la feina necessària a l'altra banda dels ajuntaments i governs, al costat dels col·lec tius que indiquen les deficiències de l'estat, les necessitats urgents i el sentit de pertanyer a un món on cada dia neixen noves expressions de lluita política des de llatinoamèrica fins l'interior de les societats més degradades.

Anònim ha dit...

justa la fusta company

Anònim ha dit...

com van els debats? jo no puc venir i en tinc ganes

Anònim ha dit...

informem aquesta setmana en aquest blog