dijous, de gener 18, 2007


ANTONI GUTIÉRREZ DÍAZ
(Premià de Mar 1929 - Terrassa/Barcelona 2006)
NOMENAT FILL PREDILECTE DE LA VILA DE PREMIÀ DE MAR
El ple municipal del dimecres 17 de gener de 2007 ha nomenat El Guti com a fill predilecte de Premià de Mar, atenent la seva trajectòria cívica i política al servei de la democràcia, la llibertat i el socialisme.
Els seus nombrosos càrrecs i responsabilitats com a Secretari general del PSUC, membre d'ICV, diputat a Catalunya, Espanya i Europa, conseller de la Generalitat, vicepresident del parlament europeu, fundador i inspirador de les plataformes antifranquistes de l'Assemblea de Catalunya i del Consell de Forces Polítiques, etc. configuren una biografia de gran relleu històric.
El ple de l'Ajuntament ja va decidir en un ple anterior, -per unanimitat-, impulsar diversos actes d'homenatge (un acte institucional de record, una placa commemorativa al carrer natal -carrer del Segle- i el nom d'un carrer). El PP va manifestar, però, la seva disconformitat amb aquest nomenament. Aquest darrer cas és un exemple pràctic del sentit que té per al PP, la memòria històrica i democràtica del nostre país.

1 comentari:

Anònim ha dit...

s'ha de tenir molt mala llet o ser molt feixista per votar en cotnra d'una cosa com aquesta, el PP fa fastic.