dimecres, de gener 10, 2007

APROVADA LA RELACIÓ ALFABÈTICA DELS 12 PRIMERS CANDIDATS I CANDIDATES DE LA COALICIÓ ICV-EUIA-EPM A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE MAIG DE 2007

El grup Municipals 07 va presentar a la reunió ampliada del grup coordinador de la coalició la relació alfabètica dels 12 primers candidats i candidates que presentarem a les eleccions municipals d’enguany. Els criteris aplicats han estat de màxima representació territorial, sectorial, generacional, experiència i renovació. La proposta compta amb el vist i plau del grup coordinador i l’ordre definitiu serà aprovat en una propera assemblea general. Al mateix temps la Coalició manté el seu procés de consultes i entrevistes amb el teixit associatiu local amb vistes a la redacció del programa de govern que s’abordarà en sessions monogràfiques i en l’assemblea general que es farà la propera primavera.
La proposta alfabètica de candidats que acompanyen a Quim Caimel (cap de llista electe en eleccions primàries) és la següent:

Albareda Anna
Barreras Alfonso
Egea Manel
Espín Núria
Fernández Albert
Gascó Vicenç
Martín José María
Ncungu Almudena
Pagès Àngel
Sánchez Jonatan
Soler Lluís

45 comentaris:

Anònim ha dit...

sort a tots! compteu amb el meu vot i el meu suport, per molts anys!

Anònim ha dit...

tengui
tengui
repe
repe
repe
repe
repe
...
falti
falti
falti
fa...

Anònim ha dit...

els tres de sempre mai us deixaran sols.... no us ha convencut el nen?... que fooooooort!!! jajajaja.

Anònim ha dit...

De moment fa patxoca aquesta mini-llista. Hauré de votar ICV.

Anònim ha dit...

està bé la proposta doncs hi ha gent experimentada i gent nova per una coalició que pot pujar més

Anònim ha dit...

bona mostra de la diversitat d'icv i d'euia, ara mans a l'obra!

Anònim ha dit...

l'encert de seguir cada dia al peu del canó es el millor actiu de la Coali i de la seva presència a les entitats i solucionant moments dificils de l'ajuntament sense fer demagogia amb temes delicats. Ha estat una oposició constructiva i realista i la llista pot servir per anar incorporant cares noves i un bon futur. oÉ!

Anònim ha dit...

no us ho creieu ni vosaltres tot això! visca el pgu! visca!

Anònim ha dit...

jo, m'ho crec.

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

senyor "incrédul": benvingut a aquest blog, un blog amic que no insulta, que informa i que proposa coses.

Anònim ha dit...

sort tenim del PGU (del POUM per ser més exactes). Sinó fos per el pla general d'urbanisme el que hi haurian són sentències judicials en favor de les aspiracions del sector immobiliari que urbanitzaria integralment tot el que queda. Ja podem fer broma amb el PGU/POUM... el dilema de l'urbanisme i de la sostenibilitat es dirimeix en una taula on cal interpretar lleis desfavorables, sistemes de finançament municipal, xifres i planols, mentres que els constructors només han de portar els seus projectes bloquejats davant del contenciós administratiu per sortir-se'n amb la seva. Planificar el possible, és això, companys, senzillament i radicalment: mullar-se o deixar que el nostre NO alimenti els poderosos. Sense pla general no hi ha sanpere100%, es farien 1000 vivendes a Ponent, i a sobre, les despeses judicials municipals les pagariem entre tots. Quin negoci!

Anònim ha dit...

força Coali! som molts i estem organitzats.

Anònim ha dit...

jo crec que a aquestes altures està prou assumit que estem fent el que podem i ara estem en un bon moment amb més gent i ganes de creixer, em semblen bé les argumentacions sobre el pla general tot i que ara hem de traduïr el pla general en un model minim de ciutat amb un programa sobre el text tal com ens aconsellen la majoria de gent i d'entitats consultades.

Anònim ha dit...

esteu tots els dimarts? a quina hora?

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

ENS REUNIM TOTS ELS DIMARTS, A PARTIR DE LES 19.30 TENIM REUNIÓ, ES POT FER UN SEGUIMENT DEL DEBAT MUNICIPAL, COL·LABORAR EN TASQUES D'ORGANITZACIÓ, INFORMACIÓ, TEMES DE SOCIETAT CIVIL, ETC.A BANDA D'ASSEMBLEES MÉS OBERTES QUE ES CONVOQUEN DE MANERA ESPECÍFICA.
T'ESPEREM.

Anònim ha dit...

REFLEXIÓ SOBRE DUES MANERES DE LLUITAR EN FAVOR DEL DRET A L'HABITATGE

Darrerament, amb l'arribada d'ICV-EUIA al govern de la Generalitat, les polítiques d'habitatge han començat a fer camí. No és una declaració fàcil. Venim d'una etapa caracteritzada per una migrada intervenció pública en els temes de l'habitatge i de l'urbanisme. Aquesta dedicació dels ecosocialistes començà a fer forat amb la llei d'habitatge (homologable a mesures similars de països europeus més desenvolupats). Segur que no soluciona el tema. D'entrada, però, afronta les bases mínimes i intervé en temes fins ara escamotejats, com ara el mobbing immobiliari (podeu consultar el web del departament de medi ambient i habitatge, allí hi trobareu la llei i les primeres realitzacions).

Una curiosa coincidència fa que els temes de l'habitatge i de la seguretat hagin anat a parar a mans dels consellers de la coalició ICV-EUIA. Ara toca practicar el triple salt mortal, allò que el professor Gerardo Pisarello, defineix com el marc d'intervenció política de les esquerres: a favor de l'estat, en contra de l'estat i més enllà de l'estat. Dit d'una altra manera: el fàcil és estar "a la contra" o "a favor", el complex, el definidor, és el triple repte. L'esquerra ha de viure amb sensibilitat anticapitalista, entendre i no minimitzar les demandes socials en matèria d'habitatge (el dret a l'habitatge digne, les ocupacions propositives, etc.) i, al mateix temps, ha d'assumir el repte de governar (i fer-ho d'acord amb la llei, encara que no agradi), de legislar (en el canvi de les legislacions adverses als interessos populars) i, també, establir un camp de treball i d'intervenció al sí de la societat, "més enllà" de l'estat, al costat de les mil formes de micropolítica que són constitutives d'una altra manera de entendre i expressar el viure col·lectiu, performatiu, i horitzontal.

Dit això, que no és poc, quan cal s'han de rebatre amb arguments determinades declaracions que fan trontollar aquest triple salt mortal. Per exemple: que un portaveu d'una okupació digui que "ICV-EUIA són la punta de llança de l'especulació i de la repressió", no és només un pel demagògic, és, a més, injust i fals. Aquesta coalició no té lligams amb els poders econòmics del pais i, ben al contrari, els té, de fa molts anys, amb els moviments socials de divers signe. No es pot dir amb fàcil verb una barbaritat d'aquest calibre. Entre els homes i dones de la coalició hi ha centenars d'activistes socials, de professionals del sector públic, del moviment associatiu, de la creació cultural i de la lluita per un món més digne. No fotem! I si en Joan Saura és el conseller d'interior (i altres coses) no és per "apallissar" i reprimir com diuen alguns, sinó per fer acomplir la llei al servei de la majoria. Amb la seguretat no es pot fer demagògia. Ni des de posicions estrictament activistes, ni des de posicions "dures" que demanen resoldre els conflictes socials en termes de seguretat al quadrat. Una altra cosa és el debat necessari sobre unes lleis que caldrà reformar o canviar. Per exemple, sobretot, en l'àmbit d'un urbanisme nefast.

Reprenen la frase d'aquell portaveu...Caldria una llança amb dues puntes, socials i polítiques, per fer front als problemes que genera el caos capitalista: de carrer i, (ai!) de govern.

Anònim ha dit...

Ya le dimos la espalda a el POUM una vez y así nos fue.

Anònim ha dit...

En aquells temps de POUM, UGT, CNT, PSUC, ERC i Companys i Tarradellas i etc... Catalunya vivia el delirium tremens a quatre bandes mentres el feixisme avançava.

s'em acut una idea sobre el sentit que té ser d'esquerres, reivindicatiu i al mateix temps amb vocació de govern:

És complicat però ser d'esquerres, voler transformar el món i fer la gestió diària amb el que la ditxosa llei permet, és un terreny abonat a rebre mil critiques, especialment de la gent que no es mullarà mai en el que és més difícil. Jo crec en una esquerra de despatx i de pancarta, encara que sigui contradictori i sincerament ICV és un bon model tot i carregat de mancances i contradiccions. Tenim mil defectes. Una virtut està en el fet d'acceptar el risc d'entendre la política més enllà del que seria la gestió. També és un risc a doble cara, mantenir l'esperit reivindicatiu davant del poder i al mateix temps aspirar a tenir repsonsabilitats.

Anònim ha dit...

m'heu convençut: m'apassionen les cotradiccions que teniu i em fan por les veritats absolutes. Us desitjo exits.

Anònim ha dit...

No estoy muy seguro, y perdonarme por escribir en castellano, pero seguro que lo entendeis, de que el col.lectiu urbanisme i socialisme (pro coali) tenga muy claro lo que el POUM, que tan adecuadamente apoyó un supuesto grupo de izquierdas, propone. ¿Qué oscuros interese se esconden tras el apoyo de ese plan general de urbanismo por parte de Iniciativa? ¿Cuándo explicará la "Coali" a sus simpatizantes y ex-simpatizantes y al pueblo en general lo que le impulsó a alinearse con CiU i ERC en esa propuesta que llevará a Premià de Mar a ser el municipio con más densidad de población del Maresme, de la provincia de Barcelona, de Catalunya, de España, de Europa, y quién sabe si del mundo. Será Can Sempere 100% público, sí, pero cuanto tiempo y dinero nos va a costar? ¿Cuántas nuevas viviendas se van a construir en terreno agrícola? ¿Quién suministrará los servicios que esas nuevas 400 familias (unos 1200 habitantes más para Premià) reclamarán? ¿Dónde está el crecimiento 0 que tanto se reclamaba en el pasado, cuando los intereses particulares llevaron a traicionar a los compañero, más o menos como ahora? ¿Dónde está la plataforma que tanto agitó en el pasado?

Y tantas preguntas, que tal vez algún la "Coali" responderá, o no? Pero ya será demasiado tarde.
Tal vez las izquierdas ya no están donde estaban antes. Tal vez Iniciativa continua siendo lo que siempre fue, unos burguesitos y pseudointelectuales jugando a ser rojillos, perdón que ahora toca ser verde, expertos en posturistas y apariencias, pero con poquita cosa que los sustente. Al fin y al cabo, nada os diferencia de vuestros compañeros en el ayuntamiento, os mueven sólo los intereses y os importa bien poco el bienestar de los premianenses.

Uff!!! Lo conseguí, no he insultado ni le he faltando al respeto a nadie.

Ánimo, y como dijo aquel: "por sus actos los conocereis".




Martillo de herejes

Anònim ha dit...

jo amb això del pou m'estic forrant que no vegis. tinc mogollon d'interessos i pactes estrategics amb les immobiliaries. en serio.

venga por favor.. un poco de conspiranoia vale, pero tanta.

Anònim ha dit...

Sr. anónimo

entonces, según tu, se apoyó el POUM, el cual propone la construcción de unas 430 viviendas (no recuerdo exactamente el número), en aras de la convivéncia pacífica y la estabilidad democrática y social de Premià de Mar. Caray, eso si que no me lo trago. Hace unos años se creó una plataforma para montar un pollo reivindicando el crecimiento 0, Can Sempere y otras cosas, ante un plan mucho menos ESPECULATIVO. Y si no hay nada que esconder, pues hala, se explica al pueblo y aquí no pasa nada. Un poquito de transparencia no vendría nada mal. Y, con el debido respeto, informate en profundidad, mira debajo de las alfombras, que ahí sueles encontrar mucha porquería escondida.
O, es que no se han vendido ya esas tierras a los constructores?, que ya se frotan las manos. Yo no acuso, ni señalo con el dedo, culpables tal vez no, claro, pero sí cómplices, que a veces es peor, pues se han vendido por unas migajas. Y creo que todo el mundo debería conocer cuales son esas migajas

Salut

Martillo de Herejes

Anònim ha dit...

__

Anònim ha dit...

aquests sociates que juguen ara a ser d'extrema esquerra fan riure.

Anònim ha dit...

martillo de herejes en coalició amb ciutadans i pizarro, la gran novetat electoral del 2007

Anònim ha dit...

sempre que la coalició dóna passos endavant i augmenta el seu suport, apareix un martell o un ganivet. "ladran, luego cabalgamos", benvinguts els nous companys i companyes que han vingut a la coalició els darrers dies.

Anònim ha dit...

a veure si el martillo de herejes espavila una mica i enten que sense aquest pla general els únics que surten guanyant són els constructors

Anònim ha dit...

Se ha revuelto el gallinero, ergo algo hay.

Si debo entender algo, por favor, explicarmelo, porque lo que hay hasta no lo entiendo. ¿Tal vez me dejo algo?

Eh, y sin insultar. Que este es un blog pulidito y educado.


Martillo de Herejes

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

Company "Martillo...":
Les respostes explicatives sobre el pla general han estat sobradament argumentades. Ara bé, estem disposats a tractar el tema les vegades que sigui necessari. L'argument fonamental del nostre suport al pla general és que Premià de Mar -amb la llei a la mà- és integralment urbanitzable i que per evitar aquest extrem cal planificar i fer reserves de sol públic i evitar que el caràcter permisiu de la legislació acabi essent una eina al servei dels constructors i especuladors (que podrien guanyar les seves demandes fent ús de la via estrictament judicial). Raó de més, doncs, perquè les institucions públiques intervinguin i dissenyin plans d'acord amb polítiques de contenció i planificació. El fet de dir NO sistemàticament, podria representar un exercici esteril del qual en sortirien afavorits aquells que volen fer de Premià un territori integralment edificat.

El govern de CIU i ERC, està en minoria i això hauria de permetre que les forces d'esquerres a l'oposició es dediquessin a aprofitar aquest fet per influïr amb propostes que apunten cap a la planificació. Com en molts temes, hi ha dues maneres d'estar a l'oposició: deixar que CIU i ERC facin el seu model i confrontar una oposició sense alternatives o, com el cas d'ICV-EUIA, aprofitar la fragilitat del govern per proposar, condicionar i assolir polítiques més àmplies.

De tot es pot parlar. Evidenment sense insultar ni generar polèmiques persistents.
Aquest blog/web es limita a informar i no pot assumir el to o el contingut de les intervencions i respostes de tothom.

Et convidem a participar dels nostres debats, dels dubtes generals i de la recerca de solucions. Estem al local del carrer del Segle, els dimarts a partir de les 8 del vespre.

Anònim ha dit...

efectivament no tot és blanc ni tot és negre i qui tingui la veritat absoluta que salti la corda. Jo estic a gust amb tots els dubtes de la coalició i cada dia hi ha més gent que vé al nostre local a parlar-ne. Bon senyal.

Anònim ha dit...

el que compta és que siguem capaços de valorar les coses amb tots els matisos necessaris i no que ens posem a desqualificar sense tenir tota la informació. tenir dubtes no és cap mena d'heretgia. Jo tneia dubtes i vaig fer el meu treball per informar-me i les coses són molt complicades. Estic satisfet de veure que els companys de la clali han fet el que han pogut i com han pogut

Anònim ha dit...

el que més em mou de la coali és que hi ha gent d'idees variades i gent jove que empeny

Anònim ha dit...

molt bé per la coali amb aquesta proposta de llista i amb la presència de cares noves al costat de gent amb experiència. Des de fora crec que esteu fent un moly bon treball, endavant i a totes, sense por!

Anònim ha dit...

sí, però hi ha gent que és molt maleducada.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

anem per feina, doncs!

Anònim ha dit...

ah ok

Anònim ha dit...

Quan veiem com està el pati a premià amb el esteban que no proposa res de nou, l'anton que es retira, el batlle que improvisa tot el dia, el pizarro que va de ciudadano, el pp que presenta un programa superfatxa, etc.... doncs que vagi amunt la COALI i el CAIMEL!

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

Company JAUME: que "els altres" facin la seva, que nosaltres anem pas a pas amb el projecte obert i amb incorporacions de gent nova i jove i amb l'agenda de treball que treu fum. Així doncs, dia a dia i "pasito a pasito" la coali creix i suma.

Anònim ha dit...

feu peneta de la buena! yoygo!

Anònim ha dit...

o enveja, amic.

Anònim ha dit...

sembla ser que a Mataró hi ha moguda
no tot són flors i violes a la coali
per fi la veritable esquerra, l'estigmatitzada, a tornat a veure el veritable camí, que no és pas el verd i el pactisme, sinó la lluita i la revolució.


salut camarades

Anònim ha dit...

LA COALI DE PREMIÀ JA HA APRES LA LLIÇÓ I NO ESTEM PER BATALLES INTERNES.

SALUT CAMARADA!

Anònim ha dit...

senyor comunista de la coali:

si vos sou comunista, què caray fas a la coali?, si esteu pactant amb la dreta. Sigues una mica coherent. Llegueix, estudia, mira al teu voltant i fes-te una opinió pròpia del que passa al teu poble i al món.
I, com a mínim, sigues coherent i dimiteix, cerca altres camins, que n'hi ha.
Aprèn de la historia, la revolució és l'unica via, s'ha de destruix per crear un nou ordre, no pactar. S'ha de ser... RADICAL

Anònim ha dit...

Sr. Radical vos sou un cas com un cabàs.

Anònim ha dit...

voto ICV i ja està, m'agrada!