dijous, de novembre 16, 2006


ELECCIONS MUNICIPALS 2007,

La Coalició prepara un ambiciós projecte de govern amb una agenda de
programa, de candidatura i de campanya.

La reunió oberta del Grup Coordinador de la Coali /ICV-EUiA-EPM, celebrada el passat dimarts 14 de novembre, ha donat llum verda al pla de treball presentat per la Comissió Municipals-07 (integrada per el cap de llista Quim Caimel, els regidors Ernest Martín i Àngel Pagès, el president local d'ICV Manel Egea i l'adherit Jonatan Sánchez).

El pla de treball inclou un calendari de confecció de la llista electoral (els 10 primers candidats de la llista s'han d'aprovar abans de Cap d'Any i la resta de la llista per març del 2007) i de treball programàtic (en dues fases: Consultes al teixit associatiu i assemblees temàtiques, més una assemblea general a finals de març del 2007).

El marc programàtic està definit en tres grans línies d'atenció:

Ciutat Sostenible
(urbanisme, obres públiques, medi ambient/ecologia urbana...)
Ciutadania
(cultura, patrimoni, joventut, dona, cooperació, convivència, participació...)
Ciutat Inclusiva
(serveis socials, educació, salut, administració/organització municipi...)

Els àmbits programàtics i qualsevol forma de col·laboració en el projecte de la Coalició estan oberts a tots els que vulguin col·laborar i participar. Podeu enviar les vostres dades al correu electrònic de la Coali:
coaliciopremia@hotmail.com o assistir a els reunions de coordinació que tenen lloc al local de la Coali tots els dimarts a les 8 del vespre.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

es pot anar amb la cap alt si sou els destructors del municipi amb el pla general i esteu contra la cultura popular?

Anònim ha dit...

Senyor "Foc Nou": Aquesta coalició el convida a assistir a les reunions programàtiques on podrà aportar les seves discrepàncies, propostes i idees en matèria urbanística i cultural. Ja sap on estem. Rebi una cordial salutació.

Anònim ha dit...

No hay una policia aquí?!?! destructores!!!!

Anònim ha dit...

confiança plena amb la gent de la coalició, salut i empenta per les municipals. Sou l'esquerra tranformadora, seriosa i amb proposta!

Anònim ha dit...

Envieu mails sobre el que acordeu avui als que no poguem assistir a la reunó d'avui, please.