dilluns, de febrer 05, 2018

Gràcies Local

A l’assemblea extraordinària que la Coali va celebrar l’octubre del 2016, vam prendre una sèrie de decisions importants de cara al futur, entre elles la de tancar el Local El Guti, espai que durant 10 anys havia estat la nostra llar. No va ser una decisió senzilla, però tots i totes vam estar d’acord que els nous temps ens demanaven fer aquest pas.

El Local El Guti, nom que rep per estar situat just al costat de la casa on va néixer l’històric dirigent del PSUC, va servir com a lloc de trobada de la gent d’ICV, d’EUiA i independents, amb la intenció de no només ser un local de partit polític, sinó que aprofitant les seves dimensions i característiques, ser un espai per poder-ne gaudir associacions i entitats del poble, i així ha sigut. En aquests anys de vida s’han fet exposicions, concerts, assaigs teatrals, xerrades i festes. Ha servit de punt de trobada de moltes entitats i associacions del poble i sempre ha tingut les seves portes obertes per a tothom que el volgués utilitzar.

Tot aquest temps el lloguer i les despeses derivades del Local s’han sufragat per una banda amb part de les aportacions de l’ajuntament als grups municipals, i per altra amb les aportacions econòmiques que han fet els regidors i les regidores de la nostra formació.

Ara que està naixent al nostre poble un espai municipalista nou i més ampli que el que pot representar la Coali, creiem que és el moment també que tanqui el local. Els Comuns de Premià decidirem en un futur proper com i quins seran els nostres nous espais de trobada. Mentre aquest no sigui una realitat, els membres actuals de la Coali ens trobarem en un espai cedit gratuïtament per unes companyes per fer les nostres assemblees setmanals i guardar tot el nostre material acumulat durant tots aquests anys de lluita, material com cadires i taules que continuen estant a disposició de les entitats i associacions del poble.