dimecres, d’octubre 05, 2016

Assemblea Oberta de la Coali



La Coalició de Premià de Mar ICV-EUiA vol obrir un període de debat. El moment polític és apassionant, i la Coali vol debatre a fons propostes, valors, i fer autocrítica per millorar respecte el que s'ha  fet aquest últims anys celebrant una assemblea oberta el proper dimecres 12 d'octubre.
Volem donar respostes des de l’esquerra transformadora als reptes de la nostra vila. Estem en una situació de crisis global que afecta, principalment, a les condicions de vida de les classes populars. Per portar a terme les polítiques que defensa la nostra coalició,s'han de construir instruments a l'alçada d’aquests reptes i per aquest motiu el debat de l'assemblea es centrarà en els següents eixos:
On som? Que em fet fins ara? On s'analitzarà les problemàtiques i reptes actuals a la nostra vila, i que s’ha fet des de la Coali per afrontar-les.
Cap a on anem? On es definirà les polítiques prioritàries de la Coali pel proper curs, així com les eines necessàries per portar-les a terme
Quina confluència estem construïm fins ara a Premià? On es valorarà com s’ha treballat fins ara en el marc de les confluència de Premià, i com ha de ser el treball de la mateixa fora del període electoral.
L'assemblea és oberta a tothom que vulgui participar i es durà a terme el següent 12 d’octubre a les 11 h al Local (c/segle 5).