divendres, de setembre 04, 2015

MOCIÓ PER INTEGRAR EL NOSTRE MUNICIPI A LA XARXA DE CIUTATS REFUGI

Davant la tragèdia humanitària que el poble de Síria està patint, el grup municiapal de la Coalició d'Esquerres ICV-EUiA vol expressar la seva preocupació per la manca de resposta de les institucions europees i sumar-se a la proposta de l’Ajuntament de Barcelona per formar part de les ciutats refugi per a les persones que travessen Europa fugint de la guerra de Síria. 

Premià de Mar és ciutat compromesa amb la defensa dels drets humans i la solidaritat, vol continuar sent una ciutat acollidora de migrants i refugiats, davant la dramàtica situació que viuen en els seus països i que els fa arriscar les seves vides per sobreviure.

Per aquest motiu el nostre grup volem presentar una moció per tal de demanar intergrar el nostre ajuntament a  la xarxa de Ciutats Refugi, per tal de coordinar-se amb les entitats del tercer sector que treballen per donar resposta a la crisi de refugiats. A més a més demanem estudiar totes les possibilitats del nostre municipi i dels seus veïns i veïnes de col·laborar amb les iniciatives de la xarxa de ciutats refugi i les entitats socials. La moció la hem enviat a la resta de grups municipals per tal que puguin fer aportacions a la mateixa.