dissabte, de febrer 26, 2011


Alfonso Barreras ha estat escollit com a cap de llista per part de la Coalició d’Esquerres de Premià (ICV-EUiA-EPM) per les properes eleccions municipals de maig.

Alfonso Barreras, regidor des de fa 4 anys i portaveu del grup municipal els últims tres de la Coalició d’Esquerres de Premià (ICV-EUiA-EPM) ha estat escollit aquest dijous 24 de febrer per l’assemblea de la Coalició com a cap de llista per les properes eleccions municipals de maig, donat que ha sigut l’única candidatura que s’ha presentat.

Militant d’Iniciativa per Catalunya-Verds, amb una llarga trajectòria de compromís amb la lluita sindical i veïnal, va se cofundador de CCOO i el primer president de l’Associació de Veïns del barri de Fondo de Santa Coloma de Gramenet el 1975, compromís que ha mantingut des de 1983, que és quan va començar a viure a Premià de Mar, al barri de Can Pou-Camp de Mar, on ha participat a les lluites veïnals per entre d’altres coses aconseguir l’obertura del baixador de Can Pou-Camp de Mar.

Amb aquesta elecció la Coalició d’Esquerres fa un pas decidit per continuar amb la seva opció per la defensa del que és públic i de les polítiques d’esquerres des de l’Ajuntament de Premià de Mar, tal i com ha fet des de que té presència al consistori.

La presentació oficial del candidat es farà amb un acte públic el proper dissabte 12 de març, al Local de la Coalició (C/segle 7 de Premià de Mar).

Coalició d’Esquerres de Premià (ICV-EUiA-EPM)

1 comentari:

CHE_SANTAKO ha dit...

Molt bé...anim. Tot el suport des de Santa Coloma.