dilluns, de juny 16, 2008





Relleu en el grup municipal de la Coalició d'Esquerres.

L'assemblea extraordinària de la Coali s'ha reunit en dues sessions per tractar el relleu al sí del grup municipal. El fins ara cap de llista i portaveu d'ICV-EUiA-EPM Quim Caimel ja va anunciar amb anterioritat que en funció de les responsabilitats de govern que obtingués la Coalició, es procediria a un relleu en el seu càrrec. Tot i ser la tercera força política local, ICV-EUiA-EPM no va entrar al govern de majoria convergent i, des de l'oposició, ens vam decidir a treballar el nostre perfil polític presentant alternatives programàtiques diferenciades i cercant punts de coincidència amb la resta de forces en temes d'índole supramunicipal o estratègica.
Les raons apuntades per Quim Caimel, afegint-ne altres de caracter professional, han anticipat aquest debat sobre el relleu del grup municipal que es farà efectiu entre els mesos de juliol i setembre. Amb el suport de tota la Coalició, la substituta d'en Quim serà la companya Almudena "Moody" Ncungu. La Moody ha mostrat la seva disponibilitat per assumir aquest repte, al mateix temps que s'ha ampliat la comissió de política municipal de la Coalició amb la incorporació del mateix Quim Caimel a les tasques d'assessorament del nou grup municipal que queda integrat per l'Alfonso Barreras i la Moody Ncungu.

La Coalició d'Esquerres valora molt positivament les formes i els continguts dels debats que s'han donat en aquest procés, així com l'alta participació de companys i companyes en les assemblees extraordinàries. Per últim, volem agraïr i reconeixer públicament l'excel·lent treball que ha portat a terme en Quim Caimel des del seu pas per el grup municipal i, especialment, per la seva contribució a fer d'ICV-EUiA-EPM la tercera força política premianenca en les dues darreres eleccions municipals.

Més endavant es procedirà al nou repartiment de tasques del grup municipal i a l'articulació de la nova comissió de política municipal que, inicialment, integraran Manel Egea, Quim Caimel, Àlex Rodríguez, Ernest Martín i el grup municipal -Alfonso Barreras i Moody Ncungu-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Quim, has estat un excel·lent company, un mestre de la paciència, un polític seriós i responsable i, a més de company de "mesa" dels meus 18 mesos de regidor, company i amic d'ICV de molts anys i còmplice del naixement de la Coali, una experiència perdurable que funciona més enllà dels propis partits que la recolzen. I ara, ben segur i ben trobat seras a la base àmplia i diversa que configura la nostra aventura qüotidiana en forma de coalició original i reinventada. Però arriba l'estiu, per tant a disfrutar-lo que el mereixes !

I tota la sort que mereix la Moody!

Anònim ha dit...

Estar gairebé sis anys a l'Ajuntament representant la Coalició ha estat una experiència gratificant que m'ha permès créixer com a persona i prendre consciència de la realitat de Premià. Me'n vaig amb la convicció d'haver fet i defensat allò que he cregut just en cada moment. Si m'he equivocat, i segur que ho he fet, ha estat convençut que actuava en interès comú des d'una perspectiva de progrés. Estic segur que l'Almudena serà una excel.lent regidora i que farà que les dones i homes d'esquerres de Premià continuem estan molt orgullosos de ser-ho i de defensar els valors que ens identifiquen.

Anònim ha dit...

quina llàstima, un regidor com en Caimel posava alt el nivell dels plens municipals. esperem no perdre en Quim per seguir fent coses al poble i que la substituta que heu escollit aporti amb la seva empenta un aire també fresc i que segueixi endavant la feina que heu fet els altres. merci per tot.

Anònim ha dit...

gràcies Quim i benvinguda Almudena

Mercè Salomó ha dit...

Sóc de les que no es deixen veure, però conec la tasca d'en Quim a l'Ajuntament i per Premià i, des de la meva modesta opinió, vull enviar-li tota la meva gratitud i el meu respecte a ell com a persona.

En Quim ha deixat el llistó molt alt. La Moody sabrá arrivar-hi.

Una abraçada a tots dos!!

Anònim ha dit...

els espanyolistes quan es canvien la cara segueixen sent espanyolistes.

els pijos quan canvien de marca, segueixen sent pijos.

arremangueu-vos contra les agresions a Catalunya, contra els qeu volen destruïr la festa major, contra els que fan pisos, pisos i pisos.

no, no, no, que ja no teniu altra cosa que fer que canviar de cares.

que va, que va, que no!

destruir premià es cosa de tots des de vosaltres fins el pp i el psoe, passant per erc i ciu, de tots els partits malaltits.

hi haurà novetat forta, potent, jove i independentista.

ja pot plegar tota l'actual representació pp-psoe-icveuiaepm-erc-ciu

adeu adeu!!!! adeu a tots!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

aquest darrer comentari és digne de ser tractat a les escoles com a material d'estudi entorn del significat del totalitarisme polític i de l'autisme social més punyent.

Tothom ho fa "malament" i uns quans escollits per voluntat divina ho arreglaran tot, etc.

Exemplar i instructiu.

Anònim ha dit...

bona gent i una bona actitud per el futur, felicito als que fan aquest relleu i que segueixi marcant per l'esquerra aquest equip de luxe que sou els de la COALI i per molts anys. Quina enveja té qui us ataca!

Anònim ha dit...

la sardinada es farà com cada any?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

18 de juliol roig i verd amb SARDINADA com cada any, efectivament, t'esperem i anunciarem detalls en aquest blog passada la Festa Major de Premià de Mar.

Anònim ha dit...

excel·lent per la Moody a l'entrevista de contraportada de EL PUNT del dia 12 de juliol, la podeu trobar a la web del diari.
Entre altres coses, caracteritza la dretanització de la política municipal amb arguments lligats a les ordenances, la mobilitat, els espais verds, la política d'aparcament o la gestió per aconseguir més escola pública. Bona carta de presentació de l'Almudena, de la Moody. A la sardinada del dia 18 la tindrem de presentadora...un pas endavant per la Coali. A Premià de Mar, a l'esquerra...La Coali !