divendres, d’abril 18, 2008



Properes activitats de la Coalició / Premià de Mar.

Després del tret inaugural del projecte per la memòria històrica republicana i antifranquista, Memorial 36, aquesta activitat comença la recollida de materials i prepara noves actuacions. La presentació del M-36 va comptar amb 65 assistents, gent de diversos àmbits de la cultura, el teixit associatiu i la política local.


Sant Jordi 2008
serà, com ja és tradicional, una diada que comptarà amb la participació de la Coalició al carrer, en concret a la parada de la la fira que es realitzarà a la Plaça de l'Ajuntament. Es repartiran butlletins informatius amb informacions de l'activitat municipal d'ICV-EUiA-EPM i d'altres temes sectorials.


A mitjans de maig, la Coalició celebra els quaranta anys del Maig de 1968. Aquell esdeveniment ens serveix per tractar de manera retrospectiva el significat de la revolta a occident. Maig del 68 representa un moment històric de gran projecció d'idees i d'elements constitutius de l'esquerra internacional. La Coali vol aprofitar aquest aniversari per revisitar els fets del 68, aportar visions variades, filmacions, textos, propostes gràfiques, xerrades i pel·lícules relacionades amb aquell període. Informarem al detall. Els dies previstos són el dissabte 17 i el divendres 23 de maig.


El grup de moviments socials de la Coalició prepara una jornada monogràfica sobre participació ciutadana. El local del carrer del Segle acollirà aquesta sessió que comptarà amb la participació de diversos especialistes de l'àmbit associatiu, institucional i dels moviments socials. La sessió es realitzarà el dia 24 de maig.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

això promet, caldrà penjar l'agenda a la nevera de casa i recordar-ho, doncs no em perdo el tema maig 1968, jo aleshores tenia quasi 10 anys i en parlaven els pares. Em fa contenta aquesta activitat que porteu. visca el maig i tots els mesos de maig.

penyabogarde ha dit...

vinguin a coneixer un món paral·lel