dimarts, d’abril 08, 2008

El projecte MEMORIAL 36 comença a caminar. Divendres 11 d'abril, a les 20 hores, al Local del c./Segle,5 de Premià de Mar, es presenta aquest projecte destinat a la memòria històrica republicana i antifranquista a Premià de Mar.
L'acte significarà el tret de sortida d'un procés de recopilació de dades, conferències, exposició, debats i audiovisuals que vol culminar la primavera del 2009, havent fet una contribució multidisciplinària al sentit de la memòria històrica d'un període encara proper i de gran projecció en el present.
Divendres, la sala principal del Local, la seu de la Coalició d'Esquerres de Premià de Mar, acollirà un acte que comptarà amb la participació de Giovanni Marzocchi (Arxiu de la Memòria Històrica Popular de La Roca) i de Victor Saràbia (de La Mirada dels Premianencs), presentats per Jordi Montlló.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

celebro que la gent de la coalició faci activitats ben sovint i no esperi els dies de les eleccions. quan cal parlar de Cuba, de Bolivia o de la Repubica es fa. Com quan us podeu a informar sobre objecció fiscal o porteu gent interessant a explicar allò que no expliquen altres grups. M'agrada que Premià tingui una finestra oberta a les idees d'esquerres del món i del nostre país. No vaig poder anar a la peli de Cuba i intentaré venir a aquesta proposta que ens feu de la memòria de la República.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Joana, a veure si passes un dia pel local, efectivament estem fent tota mena d'activitats.

Anònim ha dit...

El divendres és la presentació d'un projecte que necessita la participació de la gent a través de l'aportació del seu testimoniatge amb la documentació que ens pugueu aportar clourem el cicle per la primavera de l'any vinent amb una exposició.
Us hi esperem.
Jordi Montlló

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

Felicitats als membres de la comissió del memorial 36. L'acte del divendres va comptar amb la presència de 62 persones. Un exit. Darrerament es fa efectiu l'encert del plantejament sociopolitic i cultural del LOCAL de la Coalició. El dia de la peli de Cuba hi havia força gent. Les reunions dels dimarts es consoliden i faciliten una coordinació de projectes molt estable i les comissions de treball funcionen amb dinàmiques pròpies (moviments socials, maig 68, municipal, educació).