dimarts, de gener 29, 2008



Pots participar.


Pots assistir a les reunions obertes dels dimarts a les 8 del vespre. En aquestes trobades el grup coordinador recull idees i es tracten les diverses línies d'atenció que proposen els assistents. Les sessions dels dimarts tracten temes municipals, socials i de política general o sectorial. La Coalició celebra una assemblea extraordinària en forma de Jornada Anual (anem per la quarta edició) i, de manera regular, ens trobem totes les setmanes a les esmentades reunions dels dimarts.
Darrerament s'han constituït diverses comissions de treball on s'agrupa la gent per temes d'interés. Les comissions que funcionen actualment són: Moviments Socials, Política Municipal (amb presència dels dos regidors), Activitats (programació d'actes i organització del local), Ensenyament i Joventut i, darrerament, s'ha constituït un grup dedicat a temes de Memòria Històrica.
Qualsevol proposta organitzativa o suggeriment es pot fer arribar a aquest blog o al nostre correu coaliciopremia@hotmail.com o, directament, assistint a les trobades obertes dels dimarts a les 8 del vespre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el blog és resultón i ens veiem dimarts

Anònim ha dit...

redimonis quin web més ben parit