dijous, de gener 24, 2008

La Coalició d'Esquerres de Premià de Mar inicia l'any 2008 amb el desplegament dels acords de la Jornada Anual celebrada la passada tardor.
Les àrees de treball que ocupen les activitats de la Coalició estan centrades en els eixos: Municipi, Societat i Coalició.
Les darreres sessions obertes del grup coordinador d'ICV-EUiA-EPM han tractat aquests eixos amb les següents iniciatives:
MUNICIPI. S'amplia el grup municipal amb la creació d'una comissió oberta integrada per quatre membres, a banda dels dos regidors (Quim Caimel i Alfonso Barreras).
SOCIETAT. Han iniciat les seves activitats dues comissions que agrupen "moviments socials" i "joventut i ensenyament". La comissió de moviments socials es proposa la coordinació de la gent de la coalició que participa en el món associatiu local, l'impuls de l'acció sociopolítica a la part "nord" de la localitat i la preparació de la jornada monogràfica dedicada a Participació Ciutadana. La comissió de joventut i ensenyament es proposa intervenir en el seguiment dels plans educatius a escala local i en les polítiques juvenils i culturals.
COALICIÓ. La comissió d'activitats ha fixat la definició dels usos del local del c/Segle, la programació estable i el millorament dels serveis audiovisuals i logístics. Es preveuen activitats de memòria històrica, cinema, debats i exposicions.
ACTIVITAT GENERAL: La coalició intervindrà des de Premià de Mar en les mobilitzacions d'ICV-EUiA-EPM a escala comarcal i nacional sobre Rodalies. Es prepara una activitat específica de cara a les eleccions legislatives de març amb un acte central comarcal de joves i diverses activitats de campanya a nivell local.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

està bé que feu resums de les reunions per els que no podem venir

Anònim ha dit...

bon nou look per aquest blog

Anònim ha dit...

el Saura està massa amb el cap baix i hauria de plantar cara de tant en tant a tots aquests propagandistes de dretes que l'estan linxant a diari. I Montilla hauria d'assumir que com President no es pot deixar en boles a un conseller del seu govern davant dels lleons de la tele i de la ràdio.
A mi em sembla que el que està fotent la carcassa mediàtica ja passa de taca d'oli, el món resentit dels convergents s'esplàia a les ones públiques amb tota mena de mala llet.

Amb pasta pública el Cuní i el Bassas amb les seves jòies trabucàires ,(com rahola i repliques vàries) estan emeten telebasura groga i omplen las cases de sensacionalisme i populisme xaró.

I ara encara serà més durillo amb el nou cap de la corporació que és un dels ideòlegs del nacionalisme més destacats i que compta amb el suport total de CIU.

A mi el Saura "ni fu - ni fa", millor que el canviin els d'ICV però la basura que s'està emetent passa de la ratlla. ICV hauria de tenir més mala baba davant aquesta colla d'opinants sensacionalistes. Massa bon rollet no porta enlloc.

L'Herrera no s'està per "ah, ah, ah, ah, ohhhhhhhhhh" i diu les coses clares. Amb la que està caient sobre ICV el Saura no té nervi i les bases podem acabar adormides. Recuperem l'orgull!

Anònim ha dit...

Herrera s'ho fa molt bé i hauria de ser el number one d'icv ben aviat

Anònim ha dit...

estoy contigo pero lo tenemos crudo con esta derechona de ambos lados del Ebro. Me escuece por que soy llamazarense y me gusta Herrera y todo lo que se dice por este bloc, pero me temo que estos convergentes han conseguido algo que ni en sus tiempos de gobierno obtuvieron. La paradoja es que convergencia tiene más presencia e influencia en los medios públicos desde que hay el tripartito que cuando estaban en el gobierno. El caso del señor Sáez presidiendo la corporación a propuesta conjunta de CIU y ERC muestra hasta donde han llegado. Quien corta el bacalao es CIU con su prensa y sus periodistas en todas las tertulias y marcando con los que tienen el poder real todo el camino. Miremos un poco como funciona el cotarro, cada vez que el tripartito hace algo que disgusta a los poderosos reales , se dispara la Caixa, el grupo de información Godó, la vanguardia mete editorial con sus semáforos rojos, sus columnistas escriben a coro, estornuda el foment del treball, la cambra de comercio, la bolsa y las patronales y todo se convierte en ruido mediático de tertulianos repetitivos y martilleantes que no cesan en su cruzada. Como la COPE pero en casa. Columnistas vestidos de progresistas que reclaman libertada ante las leyes de la izquierda. Suena muy cacofónico y los quen quedamos a la izquierda nos envainamos todos los improperios de esa gente. dura´n lanza y se pone la rahola con el culla, el villatoro, el carol, alvaro, el cardús, el barbeta, el cuyás, el perico de los palotes, todos a coro y dale que dale

Anònim ha dit...

imatge del blog molt impactant

Anònim ha dit...

felicitats per aquest blog i que sigui més visitat i interactuat!

sou l'esquerra DE PREMIÀ per història i present.

ojalá pugués ajudar una mica més

Anònim ha dit...

enhorabona pel blog i que tingui més divulgació entre la població

Anònim ha dit...

vosaltres i els socialistes esteu en lluita permanent contra la sobirania del poble català. les grans possibilitats de que tinguem un govern nacionalista entre CIU i ERC a la Generalitat són prou grans per pensar que aviat s'acabarà el malson de veure els espanyolistes amb cartera que invaeixen el palau de la Generalitat. Si A Premià tenim govern nacionalista unit em pregunto i em responc: a tot el país ha de tornar aquesta mateixa dignitat. Primer Catalunya i la seva sobirania.

Anònim ha dit...

amic empenta millor com diu el lema de euia sobre rodalies: Primer les persones!!

Aupa el blog!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

sembla que entre les empentes d'uns i les tapades de cartells dels altres, la coali està ben situada. El blog i el grau d'activitat desplegada ho demostren.

Anònim ha dit...

proposo que la coali faci un acte sobre

LAÏCITAT, POLÍTICA I RELIGIÓ A DEBAT

i un altre sobre: