dilluns, de novembre 05, 2007

CONVOCADA
LA IVa JORNADA ANUAL
DE LA COALICIÓ D'ESQUERRES.
El grup coordinador de la "Coali" ha convocat la IVa Jornada Anual de la nostra organització. El dissabte 24 de novembre tindrà lloc a l'Espai de la Coalició, c/del Segle,5, Premià de Mar, la trobada oberta més important que, amb caràcter anual, reuneix el conjunt de membres i l'entorn d'ICV, d'EUiA i dels independents de Premià de Mar.
La convocatòra d'enguany arriba precedida d'un període molt marcat per les eleccions municipals que, tot i baixar en vots, van consolidar la Coalició com a tercera força política. Els darrers temps han confirmat diversos canvis en la vida local que convé encarar entre tots i amb la participació del major nombre de gent possible. Parlem d'un nou escenari polític dominat per la majoria de govern de CiU, acompanyada per ERC, amb les polítiques que aquesta anuncia i que la Coalició vol examinar des de l'oposició i des del model de ciutat que propugnem. Parlem, també, de la necessitat de dotar-nos d'unes línies generals d'actuació com a formació sociopolítica que som, i no només com a coalició de partits.
Altres novetats que aquesta Jornada experimentarà són l'increment d'adhesions individuals al projecte i la formalització d'EUiA com a membre actiu, al costat d'ICV, dins de la Coalició. Estem, també, davant la primera Jornada Anual que compta amb una nova seu, l'espai del carrer del Segle, i volem que aquest fet sigui un factor de dinamització d'una nova cultura i d'una major presència de l'esquerra social i política de Premià de Mar.
Tots aquests temes conformen les línies d'atenció dels àmbits de reflexió i debat en que es dividirà la reunió del dia 24. El municipi, la societat i una coalició que creix i suma, són els tres vectors del debat de la Coalició d'Esquerres de Premià de Mar.
Convidem a tots els que estigueu interessats a participar en aquesta JORNADA, oberta i decisiva per les esquerres de Premià de Mar.
Apunteu la data del dissabte 24 de novembre a les vostres agendes.





1 comentari:

Anònim ha dit...

Mola el nou logo!!