dilluns, de maig 04, 2015

#SomPremià #SomLluita
Benvolguda veïna, benvolgut veí; necessitem la teva ajuda. La teva veu. La teva mirada sobre com és Premià i com podria ser millor.

La Coalició ICV-EUiA som gent d’esquerres que, des de l’Ajuntament i des del carrer, confrontem la política que governa a favor de les elits. No tolerem la desigualtat, ni el patiment que genera. Per això ens presentem a aquestes eleccions amb l’objectiu de conquerir l’Ajuntament i posar-lo al servei de la gent corrent.

Volem que mai més (mai més!) tornin a quedar sense gastar els diners destinats a serveis socials com ha vingut passant. Que les escoles públiques tinguin els recursos que necessiten. Que els barris es barregin. I que els centres de salut es cuidin com el que són; el patrimoni de tots i totes.

Som un projecte valent, que pica pedra en defensa dels serveis públics. Ho fem des d’una organització participativa i senzilla, transparent i honesta. La nostra aposta és clara: sumar per guanyar. No ens interessa defensar unes sigles, sinó defensar una visió de veure el món basada en la justícia social.

De la mateixa manera, és la nostra prioritat obrir l’Ajuntament: Aquest no pot ser un lloc on es decideixin sense nosaltres coses que impacten en les nostres vides. Cal una política propera, feta de paraules entenedores i directes. I donar-li a la gent el poder per a decidir!

Ens encantaria tenir-te amb nosaltres en aquesta lluita. Et convidem a passar pel local de La Coalició qualsevol dilluns al vespre, allà hi serem; et convidem a acudir a les trobades en què, de forma distesa (la política es pot fer des de l’alegria!) fem un retorn directe del que passa a l’Ajuntament. Et convidem evidentment a votar-nos, però més que això, et convidem a ser part d’aquesta lluita.

I per on començarem?                                               
Començarem pel que és més urgent: rescatar les persones que ho estan passant malament! L’Ajuntament ha de garantir el dret a l’alimentació bàsica de tothom, així com als subministraments d’energia i aigua més bàsics per a totes les famílies. I evitar l’horror que és quedar-se sense casa!
Començarem per la defensa de l’educació pública, que és el nostre patrimoni! Exigim la setena línia de P3 pública i promovem l’obertura d’una segona escola bressol. Combatem les retallades i l’augment de ràtios a les aules!
Començarem per cuidar el lloc on vivim i convivim! Premià està brut, mancat de papereres i en un procés de degradació d’alguns carrers. Quan vam governar vam demostrar que és possible l’excel·lència en la neteja urbana. La gent de Premià viu al carrer i mereix espais cuidats!

 (...+) Vols conèixer més propostes?


Al nostre programa les trobaràs; Sobre un centre cívic dinàmic i obert. Sobre Can Sanpere al servei del poble. Sobre una platja i un port com a espais naturals d’esbarjo. Sobre un passeig marítim il·luminat i accessible. Sobre el trasllat de l’actual NII a la C32 i la gratuïtat d’aquesta autopista ja amortitzada. Sobre la transformació de l’actual NII en un passeig. Sobre un poble obert al mar. Sobre una millora i abaratiment del transport públic. Sobre la rectificació del desastre de l’actual estació de Renfe. Sobre un servei de bus municipal que comuniqui els barris. Sobre l’accessibilitat. Sobre l’excés de zones verdes i blaves. Sobre una verdadera aposta per la bicicleta. Sobre tot això i molt més... comencem! 

3 comentaris:

qk ha dit...

Voldria saber si per fi els propietaris de gossos tindrem espais adients x passejar els nostres gossos sense que tinguen q anar mig d amagat perque la policia local ens va perseguint..... I si tornareu a posar dispensadors de bosses pero plens!!! Perque els q van haver hi estaven buits!!!! Ningu parla d aquet tema i estem farts de anar com delinquents nomes x fet de tenir gossos. Espero una resposta real i no nomes x aconseguir un vot.... Moltissimes gracies!!!!

Anònim ha dit...

Suposo que ja heu descobert que els punts 15, 20 i 24 exposeu exactament el mateix, es a dir, que el teniu per triplicat!

xatrac ha dit...

Cuca Martos Rodriguez, disculpa molt, molt molt que no t'haguem respost abans.
Et comento l'única vegada que els gossos han tingut espais propis i dispensadors de bosses va ser quan ICV va estar al capdavant de la regidoria de medi ambient.
Malauradament actualment sembla haver-hi poca sensibilitat cap a les necessitats específiques dels propietaris i propietàries de gossos.
Si bé és veritat que és difícil en un espai reduït i molt habitat com és Premià donar una resposta adient a aquesta necessitat, també ho és que la situació actual és flagrant.

Si vols contactar amb nosaltres i fer una trobada per a que recollim les teves propostes ens pots escriure a lacoalipremia@gmail.com

Moltes gràcies, i de nou disculpa que no et responguéssim abans.

Elena Martín Díaz
Portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA