dilluns, de març 10, 2008

RESULTATS ELECCIONS LEGISLATIVES
2008 A PREMIÀ DE MAR


PARTIT % 2008 2004

PSC 43'79... 6365... 5874
CiU 21'43... 3115... 3428
PP 16'02... 2318... 2577
ERC 7'45... 1083... 2614
ICV/EUiA 6'1... 886... 1009

14 comentaris:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Espero una nit electoral impossible en la qual els liders standarts deixin de calcular en excés i practiquin la màxima del poc i clar. Heus aquí el lacònic i admirable ho deixo de Gaspar Llamazares. Dit això, els riscos del bipartidisme estan a la vista, els resultats a la pantalla i la sensació de travessa del desert, assegurada (la nomadologia en el sentit Deleuze, hauria de formar part dels territoris de la identitat minoritària i inestable del que queda d'esquerra de l'esquerra).
A banda d'una dada tècnica (ICV perd per 600/700 vots un escó i les candidatures amb el sol-solet verd n'obtenen milers de manera clarament errònia), els resultats de la coalició ICV-EUiA marquen una caiguda considerable i una trencadissa de l'espai sociopolític que s'anava consolidant (el cas IU és encara més bèstia). Vist així, convé canviar coses i persones. Tot i la didàctica campanya entorn d'en Joan Herrera i d'un programa ben treballat, el bipartidisme accentúa el caràcter minoritari de les forces redundanment minoritàries. El relleu de l'equip dirigent d'Iniciativa és, com a mínim, necessari i cal que es faci, sense culpabilitzacions i sense retrets.
El bipartidisme és així. I els petits, com sempre, viuran allò del construction time again (cançó de Depeche Mode) o de l'autodestrucció perpètua. Atents, doncs, a la desinflada d'ERC i a les caigudes generals dels micropartits de les perifèries del vot. I no oblidem un tema, els salvatges d'ETA també han fet la seva peculiar campanya.

Anònim ha dit...

hem perduts tots...un a catalunya un a madrid, el de valencia per tontos, no hem recuperat el de asturias ni cap d'andalucia...per tant som tots culpables tant el saura, com la isaura, tant el llamazares com el frutos aixi que reflexionem i continuem, tot intentant no mosegar-nos entre nosaltres

Anònim ha dit...

EL CONJUNT D'ICV EUIA HA DE SERENAR-SE I ENCARAR UNA REFLEXIÓ COL·LECTIVA EXEMPLAR AMB RELLEUS EN TOTES DIRECCIONS I ALTES DOSIS DE "SENTIT I SENSIBILITAT", I SORTIREM AMB EL CAP BEN ALT!

Anònim ha dit...

em peto de riure per la cara dels d' ERC i per la de vosaltres Herreres i guillots, ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja
l'abstenció demostra que hi haurà un moviment independentista immens ben aviat que pujarà a Catalunya i es menjarà el vostre partit caigut i les cendres del carod i del puixi-cercós ja ja ja ja ja ja ja l'abstenció és el rebuig que fa el poble contra vosaltres i neix la força de la base que us ha girat la cara amb milers d'inedependentistes que s'abstenen a consciència contra unes eleccions a un parlament que no ens pertany ni ens representa.
Una mica més de riure ja ja ja ja que em peto.

Anònim ha dit...

Gran anàlisi, si señor, quin tio... i això amb un 73% de participació... quin crack!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

senyor "abstenció combatent" , si m'agafo de manera seriosa el que vosté diu em plantejo que mostreu una caracterització feixista pura i dura, una extralimitada capacitat de deducció de que els que s'abstenen ho fan en favor de les tesis que vostè defensa i un seguit d'errors de càlcul matemàtic en la línia del que suggereix el company
Ernest.

Si m'aturo una mica, però, i utilitzo altres paràmetres analítics, vostè sou estrictament tonto. I disculpi.

El que no faré, com vosté, és riure de manera grollera. Em recorda les rialles del malvats de sèrie B.

Vostè mereix l'atenta comprensió i consell d'un gabinet psicoanàl·lític de primera categoria freudiana, lacaniana i junguiana (pot triar l'escola).

Consulti la llista de balnearis disponibles...o, senzillament, viatgi.

Anònim ha dit...

observo un detall que no surt en aquesta graella de resultats. A premià ICV EUIA tenia el 6'2 % a l'any 2004 i ara té el 6,1 % al 2008. Es perden menys de 200 vots. Aleshores sembla que la coalició a Premià manté la seva força percentual i està per damunt de la mitjana provincial. Interessant doncs comprovar que quan es fa la feina es pot consolidar la línia contra "viento y marea". Això no treu que haguem de preocupar-nos per el que passa a nivell general i que cal abordar canvis de persones i de comunicació de manera seriosa i sense llenya, doncs això per sort no és com el guirigall que està coent dins d'ERC amb la punyalada del `Puigcercós a Carod. Amb rigor podem fer canvis a fons i sortir endavant.El cas d'IU és més profund doncs els companys d'IU han estat victimes del vot útil i de la crisi interna per partida doble i combinada.

Anònim ha dit...

ben mirat perdre 123 vots i baixar una dècima és practicament mantenir el vot, la coali haurà de ser optimista a premià per las consolidació del vot tot i baixar una miqueta i pensar en seguir organitzant coses i dónar el pas endavant municipal

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

passada la traca postelectoral s'obre un període interessant de debat, contrast d'idees, establiment de mesures, trobar solucions al que planteja molta gent del nostre entorn i seguir en un marc col·lectiu d'intervenció política com és la coalició, fent activitats, prenen el pols a les necessitats elementals i propugnant una necessària renovació de càrrecs i una major implicació del personal a través de formes que facilitin la participació lúcida, critica i reconfortant. Sembla un desig, però és el sentit multiple i elemental de la militància política en grup.

Anònim ha dit...

jo crec que Iniciativa té un espai més gran del que indiquen les eleccions legislatives i que es confirma amb la seu representació al parlament de catalunya. Ara bé, el que indica aquest cap de setmana bipartidista és que el PSOE mentres existeixi el PP que tenim, té corda per anys i que passi el que passi té una flor al cul permanent que és el propi PP i no necessita ni explicar el programa que redacta. AVE, Monegros, caos infrastrutures, és igual, el PSOE guanya a tot arreu i només té un argument poderós per fer-ho que és l'existencia del PP. Gent que vota ICV a les autonomiques es penja del PSOE a les legislatives i després torna a ICV o a ERC o a qui sigui. El programa del PSOE és la por al PP encara que acabi sent infundada i això és pervers i empobridor. Però extremadament rentable per un PSOE que no té altra identitat que ser "el reverso bonito" del bipartidisme. No és bo que ICV-EUA baixin la guàrdia, aquest cap de setmana la pel·lícula es deia "EL MIEDO AL PP" , la putada és que preparen segones i terceres parts del serial.

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

Aquest és un bon lloc de trobada de totes les lluites socials. Gràcies per la informació i salut.

Anònim ha dit...

quina palla mental que teniu els espanyolistes !!! menys retòrica pija i més lluita per la llibertat !!!!
independència i trenquem Espanya !!! no és hora de novel·letes ni de ball postís !!!
menys Xina i més lluitar per la llibertat del que és proper, del país que som i que ens falta.
salut i més combat !!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

llegeix. Et convé com respirar. Una abraçada!