dimecres, de febrer 13, 2008

Volem el baixador !

Aquest cap de setmana La Coali de Premià participa en les mobilitzacions que convoca ICV-EUiA-EPM del Maresme dedicades a difondre la nostra alternativa ferroviària. El dissabte 16 de febrer, diversos grups de gent de la coalició aniran en tren des de les seves respectives estacions per confluïr a l'estació d'Arenys de Mar. En el punt de trobada hi haurà una roda de premsa i un acte públic (amb aperitiu) al centre d'Arenys de Mar.

La Coali premianenca aprofitarà aquesta ocasió per reclamar la definitiva entrada en funcionament del Baixador de Can Pou/Camp de Mar. Es realitzaran diverses accions propagandístiques a la zona del Baixador i de l'estació de RENFE. La Coali anirà a Arenys de Mar amb el tren de les 12.16, una hora abans es realitzarà un repartiment d'informació a la mateixa estació i al baixador sobre la nostra alternativa ferroviària. Primer, rodalies!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

NO PAREU COMPANYS, A VEURE SI PUC AJUDAR-VOS. SALUT!

Anònim ha dit...

felicitats als activistes de la coalició que ho han fet molt i molt bé.

Anònim ha dit...

colossal!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Fantàstic. Em sap greu no haver pogut venir a l'acte però us vull felicitar i animar a continuar en aquesta línea. Hi ha molts temes pendents a Premià de Mar, ciutat sense llei.

Anònim ha dit...

Això és acció directa. Felicitats a la coalició i la seva gent.
Vull felicitar expecialment als veterans militants d'inciativa de CAN POU com el JOSÉ MARÍA MARTÍN, L'ALFONSO BARRERAS, LA PAQUI, LA ISABEL, i molts més que sempre des del començament de la lluita per el baixador, han estat en primera línia d'acció, tant quan alguns eren regidors com quan no ho eren.

M'agradaria que els joves que s'incorporen a la lluita coneixin quina gent porta anys i anys lluitant desinteresadament per el que és just.

la gent d'iniciativa està donant un bon exemple de lluita continuada.

Anònim ha dit...

32 assistents a latrobada jove/gran no està mal, en temps de desafeccio general.