dimecres, de setembre 19, 2007




Informació MUNICIPAL:


LA COALICIÓ I LA PLAÇA NOVA


a)
Els diversos debats i reunions, especialment la darrera reunió oberta del grup coordinador de la Coalició, han valorat negativament la proposta d'avantprojecte de construcció d'un pàrquing a la plaça Nova. CIU i ERC proposen, d'acord amb la proposta d'un promotor privat, refer la plaça per ubicar-hi un aparcament.
b)
Des de la Coalició, es considera que el futur dels aparcaments a escala local s'ha de derivar de l'aprovació del pla general d'urbanisme i que aquest defineixi amb un pla específic els espais destinats a aparcament i serveis.
c)
La plaça Nova és un espai social i ecològicament consolidat que mereix la seva defensa, manteniment i millora en la línia del que representa actualment.
d)
La Coalició ha votat en contra de l'avantprojecte presentat per l'equip de govern i demana una participació activa de la societat premianenca en el període d'al·legacions que s'ha obert. Oferim la nostra col·laboració tècnica i les informacions necessàries relacionades amb aquesta temàtica.
e)
Expressem públicament el nostre suport a les iniciatives que expressi la societat civil en relació a la defensa d'aquest espai públic.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

tell me why?...I don't like mondays.

Anònim ha dit...

dibuixos guapos per reforçar el missatge del blog. ens podem mans a l'obra? no al parking.

Anònim ha dit...

no oblideu que el PP també està dins del tema i dóna suport a CIU i ERC. Sorpresa? No! Realitat com el Polònia.

Anònim ha dit...

que venga el papa de Roma y los confiese a todos estos democristianos, demodemonios, peperos y demoscópicos pela-plazas.

Anònim ha dit...

ràbia ràbia de veure que una plaça de puta mare vol ser eliminada ràbia ràbia ràbia i hem de dir NO a aquesta merda que ens cola el govern municipal i el PP

Anònim ha dit...

ben dit en quim caimel en el ple de l'ajuntament

Anònim ha dit...

2 preguntas:
1. es verdad que quim no se opuso al proyecto y que lo apoyaba.
2. es verdad que os dijeron que querian que hacer participación ciudadana sobre el aparcamiento y la plaza?

Anònim ha dit...

en quim i el grup de la coali van fer retirar de l'ordre del dia del ple municipal de febrer o març aquest tema. des del primer dia estem en contra.

Anònim ha dit...

Sólo han hablado de participación ciudadana para decidir cómo quedaría la superficie de la plaza una vez hecho el parking, no para decidir si se haría o no.

Anònim ha dit...

la participació ciutadana està bé, i el que està passant al carrer és una mostra sense filtres de que la gent discrepa amb coses i pensa de maneres diferents, uns a favor i altres en contrai resulta molt interessant. Més que les teories de participació massa teòriques.

Anònim ha dit...

solidaritat amb vosaltres per la campanya feixista contra les vostres seus.

Anònim ha dit...

comunistes:
fastigosos i anticatalans, mala gent, mala raça.
ANEU AMB EN FIDEL CASTRO.
Visca Catalunya lliure i catalana!

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

en la línia del sr. Felip Puig a TV3 des de Premià de Mar. Lamentable comentari.