dilluns, d’abril 23, 2007


El dissabte 28 d'abril, a les 19.30 hores, vindrà l'Arcadi Oliveres al nostre local del carrer del Segle, número 5. El motiu de la visita és l'inici de la campanya d'objecció fiscal organitzada per la nostra coalició d'acord amb membres del teixit associatiu de Premià de Mar.
Arcadi Oliveres, president de Justicia i Pau, parlarà de despeses militars, cooperació, solidaritat i objecció fiscal.

Els presentadors de l'acte seran: Lluís Soler, Núria Espín i Rafa Fernández (membres de la coali, candidats i gent activa en el moviment de solidaritat i cooperació premianenc), a més de la Mariamma (de la comunitat africana local).

Anunciem més coses:

//////////////////////////////////////////////////////////////////

El dissabte 5 de maig , a les 19 hores, al local de

l'Espai de la Coali, farem un acte en el marc del primer de maig

(dia de la classe treballadora).

Ja fa uns quans anys que la Coali rescata l'agenda bàsica de l'esquerra transformadora, així doncs, el Primer de Maig, el celebrem el dia 5, dissabte, amb una sessió de cinema fòrum presentada per en Jordi Tria i l'Àngel Pagès.

El film escollit és RECURSOS HUMANS, una pel·lícula francesa sobre la nova economia, el nou paper dels treballadors, la crisi sindical, les reconversions horàries, etc...en definitiva, un retrat ajustat del nou sistema de relacions laborals i del quadre d'explotació a escala global. L'acte comptarà amb una introducció a càrrec del nostre cap de llista QUIM CAIMEL i del regidor ERNEST MARTÍN.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

com mola el tiu Arcadi amb els logos de la coali

Anònim ha dit...

ben triat fer un acte no municipal en temps de tanta campanya i així es recorda el que passa arreu del món amb les injustícies i guerres, una idea molt interessant de la Coalició que demostra que esteu a totes.

Antoni Puig Solé ha dit...

A partir d'avui, la revista Loquesomos, dedica una pàgina, que s'anirà ampliant, en record d'Antonio Gramsci. Es tracta d'un projecte, amb el qual vinc participant, des de començaments d'any. La pàgina, és una meravella i ofereix un munt de recursos. Quan l’he pogut obrir per primera vegada, m'he emocionat. Ara ha arribat el moment de difondre-la. Espero que tots els companys d’Iniciativa i d’EUA hi col•laborin. El llegar d’Antonio Gramsci, també forma part de la nostre identitat.

http://www.loquesomos.org/lacalle/losotrosyyo/Gramsci/Gramsci.htm

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Antoni, salutacions gramscianes, visita premiademarx.blogspot.com on trobaras un post homenatge al geni sard.

Anònim ha dit...

bones propostes que mostren que aquesta coalició no pensa només amb eleccions i té coses que dir tot l'any

Anònim ha dit...

molt interessant l'acte de l'ARCAdi I MOLTÍSSIMA GENT...LA COALI CONVOCA MULTITUDS,,,molt positiu

Anònim ha dit...

Molt bona la peli i molta afluència al local... una bona empenta per començar la campanya!

Anònim ha dit...

Felicitats als que van triar la peli que era molt interessant i perl'ambient creat que demostra un local acollidor per una coalició que cada dia creix més

Anònim ha dit...

bona peli i bona coali

Anònim ha dit...

peliculón