dimarts, d’octubre 17, 2006

Agenda de la campanya electoral autonòmica a PREMIÀ DE MAR


canvi d'hora, acte de "joves":

DIUMENGE 29 D'OCTUBRE, A LES 6 DE LA TARDA, A L'ESPAI DE LA COALICIÓ (C. del Segle, 5. Darrera de l'Ajuntament)
Acte dels joves de la coalició
Temes: Govern d'Esquerres i joventut. L'habitatge, l'ocupació i la formació.
Presenten: Membres de "joves"
Intervenen:
LÀIA ORTIZ (coordinadora de JEV i candidata ICV-EUiA) i
JOAN HERRERA (diputat a les Corts)


I... EL DIMECRES 1 DE NOVEMBRE
Tot el dia i, sobretot, al vespre, apartir de les 20 hores: Tothom al local del carrer del Segle,5. Recompte de vots i festa!

Durant tota la campanya, el local estarà obert a partir de les 19 hores.

Col·labora i ajuda a fer possible el

GOVERN D'ESQUERRES!

53 comentaris:

Izan ha dit...

El dia 1, ens trobarem al carrer del Segle.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

doncs porta Jack Daniel's! per oblidar les penes, encara que ICV vagi bé, em temo una sociovergència de campionat.

Anònim ha dit...

Vols dir? Està clar que CIU guanya les eleccions. Ara, la gent del PSC no acceptaria mai un pacte dirigit des de Madrid. Espero que t'equivoquis. Salut i força vermut amb o sense George Clooney!

Anònim ha dit...

M'he descuidat dir que aquest dissabte hi ha un sopar a Mataró amb en Saura i en Milà al casal del carrer Bonaire de Mataró.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

molt bo això del Clooney! m'agrada el tiu! carregat de caixes de vermut a la porta del local de la coali! menys restriccions: vermut sense condicions!

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada moooooooooooooooooooooolt (l'entonació de la "o" ha de ser sauriana, ok?).

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Avui celebro que porto un anyet de regidor accidental de l'Ajuntament de Premià de Mar. Acostumat com estic, des de petitó, a punxar discos, fer activisme cultural, muntar plataformes i fer la tertúlia amb els amics, això de ser representant municipal em sorpren a mi mateix.

Avui, doncs, parlo de mí. Parlo de la meva curta experiència a les institucions i del meu desig de formar part d'un projecte col·lectiu amb capacitat pràctica, discursiva, de carrer i de compromís. Vull deixar clar, que la meva idea de la cosa pública o és col·lectiva (en sentit gramscià del terme) o esdevé privada i rampant (la qual cosa significa de tot, menys política).

Dit això, estic content de formar part d'un grup municipal compenetrat, amb l'Ernest Martín i el Quim Caimel. Aprofito per expressar el meu suport total i incondicional a l'amic Quim. Jo votaré Quim Caimel a les primàries perquè sigui el nostre representant (no unipersonal) del projecte col·lectiu que s'anomena La Coalició d'Esquerres de Premià de Mar. La "Coali" vol ser el reducte dinàmic i activista de l'esquerra roja, verda, inconformista i propositiva de la nostra localitat.

D'aquest any de propostes i polèmiques em quedo amb algunes intervencions concretes: La determinació de mullar-nos en matèria urbanística (a desgrat d'un marc legislatiu nefast i d'unes finances municipals precàries i asfixiants), la defensa de l'autogovern des del començament del procès previ a l'Estatut, el seguiment de les mancances i encerts de la dinàmica cultural i social, la priorització dels serveis socials i l'exercici de justa memòria històrica que hem impulsat a Premià amb el reconeixement institucional de la figura de l'Antoni Gutiérrez Díaz, El Guti.

El meu grup està a l'oposició. El govern està en minoria. L'escletxa existent entre minories permet fer de la condició opositora un exercici de crítica, proposta, col·laboració i discrepància.

Tornant a la meva persona, us he de confesar que la sobrecarrega d'activitats és més suportable i estimulant quan es verifica que ets part d'un grup, d'una complicitat compartida i d'unes ganes enormes de dignificar la paraula més devaluada de les ciències socials i humanes: La política.

Afegirè un toc anecdòtic de la meva regidoria. Fa poques setmanes he casat una parella d'amics per la via civil. El Salva i l'Elsa. Caram! Per un dia he estat jutge, alcalde i regidor.

I acabó amb un avís a navegants i amics en general: La meva activitat pública preferida i, decididament militant, consisteix en proclamar als quatre vents les excel·lències de la bona música.
Ens trobem cada dimarts a Ràdio Premià. Salut i Revolta (*).

(*) Com que estem de campanya, afegiré allò de Govern d'Esquerres i, amb un annex infinit dedicat a recordar que la política quan millor s'expressa és quan callen les campanyes electorals i la resta de símptomes d'una auca perversa, televisiva i cruel.

Anònim ha dit...

Bon dilluns pre-electoral.
Només fer-vos un còpia-enganxa d'un troçet de la columna d'en Bru de Sala a la Vanguardia d'avui, que titula : Debate con sorpresas. Fa una descripció de cadascun dels candidats bastant encertada al meu parer i en arribar a Saura, sorpren dient:
...¡ Y qué decir de Saura! Sentado frente a Cuní, pareció por lo menos el presidente del tripartito. Mucho más educado que Piqué, aventajando a Montilla y Carod en combatividad y exhibición de datos y argumentos, se diría, como han señalado varios colegas, que Saura es el líder del tripartito. Los socialdemócratas desprovistos de alarmas encendidas contra no pocos postulados de Iniciava per Catalunya, que los hay y no son pocos, pueden confirmar su preferencia por Saura, por una vez, a fin de frenar a la sociovengencia.

Fi de l'article.

Bé, cal dir, que aquesta apreciació, com ell diu, no només l'ha fet ell, ha estat bastant general l'opinió favorable cap a en Saura sobre la seva "actuació" a tv3, malgrat que en Cuní va fer d'arbitre dolent, ignorant-lo repetidament i passant paraula. Malgrat tot, se s'ha sortit prou bé.

Pregunto a los "sielos": En farem tants d'escons?

Ahhhh Tati, moltes felicitacions per el teu aniversari. Malgrat que l'anyet en un infant només dóna per xupar-se el dit i fer cacones sense escrúpols, el teu primer aniversari ha estat ben productiu i amb una seguretat pròpia d'una llarga trajectòria a la política, la qualcosa no deixa de ser certa, encara que sortir al "ruedo" im-pressiona i marca la diferència dels atrevits i valents.

Per al regidor més vermell del món. Un visca! i un en davant!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

important reflexió de martí rosselló en el diari EL PUNT sobre cultura local:
"CULTURA ADMINISTRATIVA
En l’últim ple municipal de Premià de Mar, a última hora i una mica com en calçador, va sorgir una proposta inquietant. La creació d’una empresa pública que gestioni les activitats culturals de la població. Si ho hagués sentit a finals de desembre hauria cregut que era una broma, però temo que no, que és un pas més de la tendència universal, una proposta més en la pitjor de les direccions: la mentalitat mercantil i administrativa del nostre temps. Un ajuntament no és una empresa de programacions culturals. Confondre l’organització programada, professional i regular d’una varietat d’actes culturals repartits pel calendari amb la vida cultural que pugui tenir una població és un lamentable error que fa perdre de vista la veritable funció dels ajuntaments en aquest tema. La seva funció és, sobretot, la de generar vida associativa entre la ciutadania, permetre que els col•lectius diversos tinguin vida pròpia, i facilitar que les propostes dels ciutadans que volen ser protagonistes de la cultura puguin dur a bon port (ai, perdó!) el seu projecte. La vida cultural d’una ciutat és cosa de la seva gent, i no pas d’una empresa creada o contractada. És clar que si aquesta empresa anunciada s’arriba a fer i té èxit, que també podria ser, potser se n’anirà ben aviat a Viladecans i podrem omplir la seva absència amb una reflexió sobre el que significa la desconcertant paraula “cultura” i quina és la missió dels ajuntaments en aquest àmbit."

Publicat al diari El Punt en l'edició d'avui.

Anònim ha dit...

Comparteixo la reflexió sobre la poca conveniència de burocratitzar la cultura i de que l'ajuntament sigui qui dirigeix la vida cultural del poble, però la idea de la creació d'aquesta empresa és una altra. L'ajuntament és una de les parts que ha de tirar endavant la reforma de l'Amistat i com que, gràcies a la llei d'estabilitat pressupostària, els ajuntaments no tenen capacitat d'endeutament, és força habitual crear aquest tipus d'empreses per afrontar temes pels que es necessita demanar prestecs. De tota manera, ho mirarem de prop.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Aquest empresa pot estar bé si es centra en el tema de l'Amistat i prou, el que no pot ser és que dupliqui serveis i augmenti la burocràcia, per tant caldrà posar-hi la lupa.

Anònim ha dit...

en algun acte cantarem la internacional?

Anònim ha dit...

DONCS...DIUMENGE AL LOCAL...PODRIEM...I LA NIT ELECTORAL TAMBÉ I FORT!

Anònim ha dit...

aixó sí, amb une bones jamaicanes!
felicitats per l'any de regidor, company!

Anònim ha dit...

ICV-EUIA tindrà el reconeixement que es mereix per ser força de lluita i de govern , per defensar els drets dels immigrants a premià i arreu, per demanar sense mitjes tintes un govern d'esquerres, per no caure en les provocacions de carod-mas i tots els que us envejen. FORÇA ICV-EUIA! DIMECRES TOCA RECOLZAR I SEGUIR LA LLUITA!

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

amic exvotant socialista:
Benvingut siguis a la gran familia verda i roja, a l'esquerra plural transformadora, de govern i de canvi social.

la mirada ha dit...

PUBLICITAT AL MARGE DE LA POLÍTICA:
Hem penjat a la web de La Mirada un post força extens sobre el nou projecte de la nostra productora, LACAJANEGRA.

El documental es titula "Melvin contra E.T (La historia de Joaquín Blázquez)" i esperem que el trobeu interessant. Podeu veure un TEASER (una mena de TRAILER amb imatges que no apareixeran al tall final) i un fragment de l'entrevista que vàrem fer-li al cineasta Juanma Bajo Ulloa el passat dia 15 d'octubre.

Com sempre esperem els vostres comentaris, suggeriments, crítiques, opinions, elogis, preguntes, respostes... El que vulgueu.

Tot a http://www.lamiradadelspremianencs.com

Anònim ha dit...

In today’s rocky economic climate, most households are cutting back wherever they can. I too faced the problem and wated to cut down on
cable tv, I tried P2P, but then not impressed with it. I started collecting ways to watch my favorite tv shows online.
I have listed then in my blogspot, I try to cover as many tv shows and matches as possible, to help others like
me to watch their favorite sports or tv shows online for free.

But my list is not complete, I don't know where to find some international shows, for sports you have numerous resources, Can someone here help me with that?
Please tell me you favorite shows that you watch regularly and also some ideas to cover them. If you need to know the shows that I cover, then visit my blogs

[url=http://tvshows-watch-online-blogspot.com]Watch Online TV Shows for Free[/url]
[url=http://tv-shows-watch-online-blogspot.com]Watch Online Sports for Free[/url]

Anònim ha dit...

looking representing ed drugs? [url=http://www.cahv.org]buy viagra online [/url]and profit from sprung shipping at http://www.cahv.org . another good place to [url=http://www.kiosknews.org]buy viagra online[/url] is www.kiosknews.org .

Anònim ha dit...

I just discovered [url=http://bit.ly/bMGrYw]SatelliteTV[/url] on my PC! Ultra cheap at only $50 once off to get the software and an account on the Internet. I get more channels(in HD I might ad) than I get on cable so tomorrow I reckon I'm going to cancel my cable subscription. Thought I'd share this with you guys, worth to check out.

Anònim ha dit...

I am able to make link exchange with HIGH pr pages on related keywords like [url=http://www.usainstantpayday.com]bad credit loans[/url] and other financial keywords.
My web page is www.usainstantpayday.com

If your page is important contact me.
please only good pages, wih PR>2 and related to financial keywords
Thanks
tegroubrese

Anònim ha dit...

megan fox leaked pictures, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox naked[/url] megan fox in a see through shirt
kim kardashian tape part 2, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]watch ray j and kim kardashian tape online free part 2[/url] kim kardashian weight loss drink
taylor swift yovo fakes, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift love story dress[/url] aylor swift
hannah montana torrent, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana boombox[/url] hannah montana video
all 17 witches and wizards in the harry potter game, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter 7 film[/url] harry potter cosplay
cruises to hawaii, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]princess cruise to alaska deals[/url] to the point the ultimate cruise
justen bieber posters at wall mart, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin biber[/url] justin bieber music videos my world
kill britney spears, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears extreme acai[/url] britney spears gossip
megan fox naled, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox jeans[/url] megan fox ads

Anònim ha dit...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Anònim ha dit...

[url=http://www.penisenlargementv.com]Penis Enhancement[/url]
[url=http://www.penisenlargementv.com/vigr-plus.html][/url]
[url=http://www.penisenlargementv.com]penis enlargement pills[/url]
[url=http://www.penisenlargementv.com]natural penis enlargement[/url]

Anònim ha dit...

Hi all,

i hope to join the discussion soon

hopefully i can participate in some lively discussions here!

i hope i get to know you all soon!

[IMG]http://www.trueimagehost.com/1/m/47xFMd46ie7B/blank.gif[/IMG]

Anònim ha dit...

Good day!

I just wanted to say hi to everyone

Cheers!

[URL=http://www.vpnmaster.com][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anònim ha dit...

[url=http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20] coleman roadtrip grill
http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20

Anònim ha dit...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anònim ha dit...

if you guys indigence to pick up [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra drugstore additionally of generic drugs.
you can learn drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] inauguration on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anònim ha dit...

visit http://www.EroticWebCams.net if you want to view the best erotic webcams.

Anònim ha dit...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

Anònim ha dit...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

Anònim ha dit...

Hello people,

What online fanzines do you read and would recommend?

For all you emo people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first hardcore zines on the www.

They have throusands of reviews from the most popular bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Cheers!

Anònim ha dit...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

Anònim ha dit...

best mimicry of AAMIR KHAN, HRITIK ROSHAN,FARDEEN,SHAHID KAPOOR,AKSHAY KHANNA...i saw this and HAD to share with you guys!!!

[url=http://www.mydesizone.com/video/wOjcyunSGAc/BEST-BOLLYWOOD-MIMICRY.html]BEST BOLLYWOOD MIMICRY[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net][img]http://www.watchtruebloodseries.com/wp-content/uploads/2010/05/truebloodclaude.jpg[/img][/url]

Hello Vampires

As you all are big fans of True Blood, i came across this great where you already can watch the 6th episode of season 1 .
Here is the link where you can watch this great serie, its totally free and you can stream any episode from every season.

Let me know what you think about it!

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net] Watch True Blood Season 2 Online [/url]

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net][img]http://img3.sidereel.com/_episodeimage/size.1/5e00.2.16.jpg[/img][/url]

Anònim ha dit...

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net][img]http://cdn.blinkx.com/store/images/video/b/08/TVShows/a16ea993bc2bd1d446aec5234dbd0b39.jpg[/img][/url]

Hello Vampires

Wow this is great , i came across this great where you already can watch the first episode of season 1 .
Here is the link where you can watch this great serie, its totally free and you can stream any episode online from every season.

Let me hear what you thing

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net]Watch True Blood Online [/url]

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net][img]http://images.cucirca.com/tvshows/True-Blood.jpg[/img][/url]

Anònim ha dit...

Extremely funny video with a social message. Ghuggi must get a national award for his efforts.

[url=http://www.mydesizone.com/video/zy5-ryJTvZA/Ghuggi-de-barati-Gurpreet-Ghuggi.html]Ghuggi de barati - Gurpreet Ghuggi[/url]

Anònim ha dit...

Infatuation casinos? probe this green [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] games. advisor and wing it denigrate online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also go over our up to the minute [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] manage at http://freecasinogames2010.webs.com and overcome true compressed currency !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele plot is www.ttittancasino.com , during german gamblers, make manumitted online casino bonus.

Anònim ha dit...

So I pulled out the old credit card -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-Carbon-Edition-2.html]Fatman iTube Carbon[/url] and I am very happy to say that I am an extremely happy customer. I actually listened to one at a friend's house several months ago and just couldn't get that quality out of my head because it really truly surprised me. I searched everywhere for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I phoned them first and asked every question I could think of and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and made the purchase. Dispatch was surprisingly fast. Everything was as it should be. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they dispatch outside of Australia but you won't be sorry if they do.

Amazing sound...

Dick

Anònim ha dit...

Всем привет!

Недавно перед мной встала задача, куда деть накопишиеся [b]европоддоны[/b], или еще их называют [b]Паллеты[/b],
[b]Поддоны[/b], [b]Европаллет[/b]ы Размеры 800*1200, 1000*1200- Это [u]Тара Пром назначения[/u].
Немного предистории.
Сам я работаю кладовщиком на складе. Нам приходит много продукции на [b]Европоддонах[/b],
товар продаем а поддоны остаются, у нас встал вопрос куда их девать.
Раньше мы их выкидывали.
Потом я узнал, что за поддоны можно получить деньги.
Начал обзванивать фирмы везде были цены дешевые,
потом приятели мне подсказали, что в Челябинске есть такая Компания "[b]Уралсклад[/b]",
около 10 лет на Рынке Промышленной Тары с хорошей репутацией.
Я нашел их сайт в интернет - [url=http://www.uralsklad.ru]www.uralsklad.ru[/url] и позвонил по тел. +7(351) 233-07-14.
Буквально через час подъехал их представитель, Авто с Логотипом "[url=http://www.uralsklad.ru]Поддоны Челябинск[/url]".
Цены закупочные оказались самые высокие в г. Челябинске.
Все цивилизовано грузчики загрузили [b]Паллеты[/b] ешё и лом поддонов купили, расчитались на месте наличными.
Про другие фирмы я узнавал либо Цены низкие, либо Бракуют много, да и денег от них не дождешься.

Так что если у вас завалялись [b]европоддоны[/b], не торопитесь их выбрасывать, лучше обменяйте их на деньги.

Anònim ha dit...

All about shop-script
[IMG]http://s43.radikal.ru/i102/0901/37/7366b19ed2b2.png[/IMG]
http://shop-scripts.ru
Can it: modules, templates, sql DB and othes...
FREE all products :)
[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]

Варез и нулл движка размещен не будет.:-]
В сети и так полно
Что касаемо модулей и прочего, берется материал из открытых источников. Если интересный материал имеет какие-нибудь непосредственное авторство или права, то только с согласия автора!!!
Тематика форума: Обсуждение работы интернет магазинов на движке shop-script, обмен опытом, тестирование новых или уже известных модулей, участие в разработке новых решений и/или дополнений для shop-script, использующихся в интернет-продажах.

[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]

Anònim ha dit...

Hey People

I wanted to share with you a very unique site I just came across teaching [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] For All Levels If you guys have seen the Discovery Channel TV Show called Fight Quest you would have seen their chief instructor Ran Nakash there featured on their [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] episode. Anyways, let me know what you think. Is training via the internet something you would do?


Holla

Ken

Anònim ha dit...

Амфетамины и Спиды. Синтез амфетамина в домашних условиях. Изображение изготовления сульфата амфетамина.
Продажа 10% раствор пропена 50г - 3000р
http://speed.kablog.com

Anònim ha dit...

[b][url=http://www.bestbagsonlinestore.com/]louis vuitton outlet[/url][/b] Final but not the very least, give the legs a very good stretch. You'll be able to experiment somewhat with the legs, as you can stretch on the other hand you would like (but don't force if you truly feel also much pressure). You can even attempt to kick two periods; nevertheless once again, usually do not push too tricky..

[b][url=http://www.cheapuggsonlinesale.co.uk/]www.cheapuggsonlinesale.co.uk[/url][/b] Should you have transient initial assembly and there is no time for you to provide it up then, converse to him about this ahead of your second experience. in the event you see him three to 4 periods monthly,$200 each and every time you will get collectively is really a sensible place to begin. Fundamentally who have been doing work for several years now locate themselves with out work, and they are looking for extra classic relationships of yesteryears exactly where guys took care of and spoiled their girl, the greater they might be economically spoiled.

[b][url=http://www.uggsclearanceonline.co.uk/]uggs clearance[/url][/b] Beneath the tier-2 ISPs are the lower-tier ISPs, which join for the greater Net by way of a number of tier-2 ISPs. On the bottom with the hierarchy are the access151's. Even further complicating issues, some tier-I suppliers can also be tier-2 suppliers (which is, vertically built-in), marketing Access to the internet straight to finish consumers and information suppliers, along with to lower-tier ISPs..

[b][url=http://www.uggukwebsite.co.uk/]uggs sale[/url][/b] They are available in in lots of sizes additionally to sources to match diversified merchandise and then employs. Remaining meatballs made from one of supper are commonly split and then provided to lasagna your up coming. They can not involve each electric to run the place you'll find not any electro-mechanical hookups advised, building putting in them with places in which there aren' electrical power lure ups alongside the lines of the fantastic fluff speedy and valuable..

[b][url=http://www.uggsoutletonlinemarket.com/]uggs outlet online[/url][/b] Should you be house bound constantly, then this chance could be just proper for you. Lots of modest businesses are basically 1 gentleman functions, for instance a plumber or electrician. It really is extremely hard for them to handle phone calls and complete their trade at the same time.

Anònim ha dit...

[b][url=http://www.luxurybrandonsale.com/]louis vuitton handbags[/url][/b] Louis Vuitton Canvas Purses on Sale may appear since the be ample size not in isolation for function, but coupled with for leisure time, initially, because of its dunkle checkerboard styles and damier carbon fibre materials, it affords us a gradual effect initially. Then, considerable flap up close is simply a little bit financially rewarding and safe. Third, the accommodating occur ring fairly adds its features, many deliver is simply a little beautiful.

[b][url=http://www.discountlouisvuittonoutlet.co.uk/]louis vuitton outlet[/url][/b] Handbags are taken to generally be an extremely enjoyable alternative of presents for ladies. Some girls are involved with handbags, they usually love to have a whole assortment in the most recent and up-to-date purses. In regards to vogue designer bags, it's the dream of each girl to acquire a big selection of simple designer handbags, though the value assortment is so higher that it gets making an attempt to manage them..

[b][url=http://www.uggsaustraliastoreshop.com/]uggs australia[/url][/b] Our breathtaking replica watches are a great existing for yourself, a buddy, partner or boyfriend. Our reproduction watches attribute beautifully imitated faces, dials, bands, corporation logos and brandings. We also sell replica containers to choose our Louis Vuitton, to assist you to offer a gift with absolute care about depth.
You can also make funding for oil fields available for purchase for the businesses that retail oil individually. There are actually pretty much thousands of this sort of businesses from the America. Numerous of such companies offer you a chance of investing your money while in the initiatives they're building along with presenting personalized possession.

[b][url=http://www.discountlouisvuittonoutlet.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] It is hard to tell who's superior, mainly because equally design and style ideas of your bags are quite delicate and undervalued. You simply according to your requirements, and select probably the most acceptable ones available for you. The price of this style Louis Vuitton handbags is $975 and it is really for.
When very first checking out the Ipod contact or Itouch you could arrive at value how slim it is actually, definitely slimmer than all prior iPod variations. The contact monitor is responsive and a lot much easier to use than quite a few of your earlier iPod's command wheels. New music playback is simple to make use of, and sounds excellent, having said that that may be these types of a small portion on the Ipod Touch..

Anònim ha dit...

top [url=http://www.001casino.com/]casino bonus[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz.com[/url] autonomous no set aside hand-out at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]bay take note of casino
[/url].

Anònim ha dit...

top [url=http://www.001casino.com/]online casinos[/url] brake the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino online[/url] autonomous no store reward at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casinos
[/url].

Anònim ha dit...


[url=http://vim.wikia.com/index.php?title=Sac-longchamp-Manufacturers-Unite!!][b]sac longchamp pas cher[/b][/url]
[url=http://charmed.wikia.com/wiki/Nymphs_Just_Wanna_Have_Fun/index.php?title=Four-Approaches-For-Jerseys-That-You-Can-Use-Right-Now][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]
[url=http://submit.thai-pr.net/story.php?title=the-exact-facts-around-jerseys][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]
[url=http://beautyticket8.jigsy.com/entries/general/Grab---This-Includes-Everything-Concerning-Cheap-NHL-Jerseys][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]
[url=http://www.bestwebspaces.com/story.php?title=the-straightforward-uncomplicated-truth-for-jerseys-2][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]

Anònim ha dit...

We [url=http://www.casinovisa.com]casino bonus[/url] have a ample library of absolutely unconditional casino games championing you to play right here in your browser. Whether you want to unaccustomed a provender encounter master plan or even-handed sample elsewhere a some late slots in the presence of playing in the direction of unfeigned in dough, we procure you covered. These are the exact uniform games that you can treat cavalierly at true online casinos and you can with them all for free.

Anònim ha dit...


[url=http://ph-pills.com/item/generic_propecia.html]propecia[/url]

Janis evans ha dit...

Nice post...
outsource invoice processing services