dijous, de novembre 02, 2006


ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 2006

La coalició ICV-EUiA experimenta
un creixement molt
important a Premià de Mar.

La Coalició ha obtingut uns resultats globalment ascendents. La pujada d'ICV-EUiA s'ha materialitzat en termes de percentatge (abans 8,40%, ara 10,81 %), vot (abans 1102, ara 1264) i posició (abans cinquens, ara quarts).

Volem expressar el nostre agraïment a l'electorat que ens ha votat i, especialment, a les nombroses mostres de suport directe que han evidenciat el creixement i augment de la presència social i organitzativa de la Coalició d'Esquerres de Premià de Mar.

Des de Premià de Mar, doncs, es viuen amb satisfacció els bons resultats nacionals i comarcals i es valoren les perspectives futures de l'espai roig i verd.

Esperem que la resta de forces polítiques que es consideren d'esquerres, contribueixin a fer realitat un govern d'esquerres, del qual ICV-EUiA en volem formar part de manera augmentada i corresponsable. Avui toca celebrar aquest exit. Sigui quin sigui el futur més proper, la Coalició estarà volcada en la seva activitat social, ciutadana i institucional; treballant per l'hegemonia d'un projecte d'esquerres, de base social i participativa, a escala municipal i autonòmica.

TAULA DE RESULTATS A PREMIÀ DE MAR
(entre parèntesi, resultats anteriors)

CIU (4242) 3663 / % (32,34) 31,34
PSC (3643) 2905 / % (27,28) 24,85
ERC (2213) 1693 / % (16,87) 14,48
ICV-EUiA (1102) 1264 / % (8,40) 10,81
PP (1589) 1209 / % (12,12) 10,34
"Ciudadanos" 398

18 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats coalició. Ahir el local nou estava a tope. Vull fer reconeixement del treball incansable de l'àngel i en quim que ja van fer molt per l'exit municipal i que necessitaran un suport per el futur de les municipals. I anims al jonatan per que els joves siguem més. i al egea per el curro de la seu

Anònim ha dit...

no crec que hi hagi cap més partit de premià que tingui la marxa i la moguda que té la coalició

ahir es va acabar el cava perquè hi havia molta penya

salut i socialisme !
visca iniciativa !
visca quim caimel !

Anònim ha dit...

fa 8 anys Iniciativa tenia el 3% a premià i ara està tocant el 11% i això demostra que hi ha gent per seguir endavant i amb potència

Anònim ha dit...

molt bé xavals, sou els campions de la responsabilitat i les bones maneres i l'electorat us ha reconegut el que heu defensat

Anònim ha dit...

Felicitats a tothom per la feina feta.

Anònim ha dit...

Ahir no estava en condicions per venir al local, però com si hi fos.
Un gran treball es mereixedor del reconeixement public. Salutacions cordials a tota la gent que ho fa possible, i felicitacions merescudes a tots el que hi doneu el "callu" a tothora.

Jaume el noi,Estafanell.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!, tingueu cura de no dilapidar els bons resultats deixant-vos endur pel centrisme i la moderació, si finalment hi ha govern d'esquerres que es noti que hi sou. Salut!

Izan ha dit...

Moltes felicitats.
Fixeu-vos que en moment que el centre-dreta i la socialdemocràcia i la democràcia cristiana catalana, han perdut mig milió de vots (cosa a analitzar) la coalició ha experimentat un creixement exponencial. Té diverses lectures.. però una d'elles està clara, la bona feina, la coherència, la dignitat, no utilitzar veritats a mitges, i ser clar amb els valors.
tenia previst passar-vos a veure, però...vaig anar a BCN.
Felicitats

Anònim ha dit...

La culpa de todo la tiene el tripartito terrorista.

Anònim ha dit...

HOMBRE...LUIS DEL PINO...ARRIBA ESPAÑA

Anònim ha dit...

Segons aquests resultats, a la feixista Celia Olmo només li queda un puntet i mig per ser la nova regidora de Ciutadans a l'ajuntament de premià. Els sociates tenen un problema afegit. Quan a la zona-mezquita va pujar el VIP del Pizarro, la Fanego va baixar i ara que el VIP no hi és, apareix la infatigable Celia (una vida dedicada a atendre la causa espanyolista)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

tranquils companys, a les municipals tindrem una coalició més forta, amb més jovent, idees renovades i el coixí de partida que ens ofereix el resultat de les autonòmiques recents i de les municipals passades. Ja sabeu... el local està obert cada dimarts. CARRER DEL SEGLE, 5

Anònim ha dit...

que ICV no sigui rellegada dels pactes del nou tripartit per el VETO d'ERC, això no fa content a ningú que pugui sentir-se votant o amic d'ICV. No hi ha dret que ERC i PSC facin un govern marginant a ICV!

Anònim ha dit...

RESUM D'INTERVENCIONS APAREGUDES AL BLOG jtatiangel.blogspot.com SOBRE LES PRIMERES IMPRESIONS DAVANT DEL NOU GOVERN QUE S'ESTÀ NEGOCIANT:
marc dijo...
visca el tripartit fase 2 ! i visca icv forta i decisiva !

3:02 AM


Paccius dijo...
Fa 3 mesos no ho creiem possible. Ara ja el tenim aquí. Bé no és potser del tot com voldríem que fos, però és el que hi ha. El president és una mica gris, però el d'abans potser era massa brillant. El Carod en pot fer una de les seves qualsevol moment, què hi farem. Cal donar les gràcies a la incompetència del "líder" Mas i el seu equip de Madís, Pujolets i Felips. Sense tanta incompetència aquest moment no hauria estat possible. Perquè mira que el tripartit també n'havia fet de mèrits perquè les urnes el castiguessin.

3:48 AM


Pep dijo...
Si al saura el putejen amb floreros i al carod li dónen la supervicepresidència, això serà un pal per icv i val més que s'ho facin mirar. No hi ha dret que qui més ha pujat i qui més ha apostat per això sigui ara el més marginat. Un disbarat que caldrà corregir.

4:40 AM


Carles Font / Barcelones Nord dijo...
ERC va a sac i comença molt malament amb el seu "veto" a Joan Saura, els negociadors de ICV han de plantar-se enmig de tanta manca de consideració per la part dels que han baixat. Ja n'hi ha prou de que ICV sigui marginada fins i tot quan és forta, ja sigui al Polonia o sigui a la realitat que és com la mateixa televisió.

4:51 AM


"tati-no logo" Soulbizarre dijo...
Quin és el preu que ha de pagar ICV per tenir un bon resultat, per fer bon rotllo en el govern, per posar pau entre ERC i PSC???? Senzillament ha de pagar-ho amb més ostracisme i desconsideració. Qui demanava govern d'esquerres? qui feia de l'equidistància un lema? qui no descartava una sociovergència? Prenem nota. Si ICV no té una conselleria de relleu politic a l'estil de viscepresident segon, darrera montilla i carod, més val que ens dediquem a fer de conserges o de mossos i mosses de la neteja de Palau. Espero equivocar-me com quan vaig pronosticar que no hi hauria tropartit. To plegat e´s molt injust.

5:04 AM


barrio este premià dijo...
que no se firme un acuerdo que despecie a Iniciativa Verds!

5:05 AM


cornut i abastonejat dijo...
en antena surt el vicepresident d'inciativa Guillot i anuncia que tindrem interior i res de res de conseller vicepresident ni més consellers. Mal començament per els que han guanyat escons i vots. Sembla ser que ERC manté cinc consellers i el Carod queda condecorat i que ICV manté dos vots al consell executiu, com si no hagués passat res amb el resultat del dimecres passat. Jo no he fet campanya però planyo als militants que han fet tanta feina per veure com es tracta a Iniciativa com una rèmora. no m'estranya que estigueu enfadats amb tanta mala sort. Espero que no poseu l'altra galta quan vinguin els trets. govern d'esquerres? més aviat govern montilla-carod amb un saureta petitet al costat.

6:21 AM


Paccius dijo...
Està pel tripartit abans de la negociació té aquests inconvenients. De tota manera aquesta posició tranquil·la i assossegada no li està anant malament a ICV. De mica en mica s'omple la pica.
Jo crec que pels resultats ICV hauria de tenir tres conselleries, i no crec que en Baltasar, al meu entendre un polític de tornada, sigui una bona aposta de cara a futur.

6:24 AM


calculadora ecocomunista dijo...
Jo veig mala baba en tot això dels pactes, no cal ser matemàtic o polític per entendre que si dels tres partits del govern, dos baixen i un puja, el que puja ha de tenir més veu i vot, encara que tingui només dos conselleries o que li sumin la patata calenta dels mossos d'esquadra...per tant, el càlcul de montilla i carod és precís: si icv-euia tenen un vot més al consell executiu (cosa que per pura artimètica poden tenir), resulta que aquest partit (icv, fins fa quatre dies era un "partidet") pot eclipsar la poca convicció del montilla i el passat feixug de Carod. No es xupen el dit aquests d'erc i del psc. Saben que Saura els pot treure pes i això per ells és més important que les matemàtiques i els logaritmes. La saben llarga.

6:56 AM

Anònim ha dit...

més opinions sobre el nou tripartit:

/////

kon-ti-ki dijo...
si esperen complicitat de la gent d'esquerres amb el tripartit, van ben servits. Es de molt mal fer això de que dos perdedors que han estat una temporada passant del tripartit es reparteixin el pastís i li passin les restes al partit que ha defensat el tripartit i que ha apostat fort per ell i a més que ha pujat escons. Decepcionant i poc engrescador. No em convenç i em desagrada veure premiats als que no han aprovat l'exàmen. ICV ha estat trepitjat

7:31 AM


un que plega dijo...
Saps de què va tot plegat? molt senzill: ERC i PSC no han digerit que en Saura hagi pujat i ara li passen les patates calentes de medi ambient, habitatge i interior...d'aquesta manera, ecologistes, okupes i antisistemes podran esplaiar-se contra ICV des de la nova conselleria d'interior, capitenajada per una nova Tura versió iniciativa. resultat: els conflictes per ICV i la cultureta, el futbol català, la tele, etc... per ERC, a disfrutar de la vida i a seguir el rollete. PARA ESTE VIAJE NO HACÍA FALTA ESTAS ALFORJAS.

7:45 AM


J.S. Muy enfadado dijo...
Mira que hay areas para gobernar y encima que tenemos pocas nos lo montamos con interior a hacer de Tura. Alguien me puede explicar ¿qué perfil ecosocialista vamos a meter al frente de los mossos? Es de cachondeo. ICV tenía que cuadrarse y no firmar este apaño entre ERC y PSC. ¿Acaso no salta a la vista que Carod ha sido recompensado con creces?

7:50 AM

Anònim ha dit...

Intentaré ser seriós (tot i que el cos em demana mal rotllo o ironia "tatiana").

a) estic satisfet dels resultats electorals, l'esquerra verda i roja augmenta 3 escons, ratlla el 10% del vot i s'implanta territorialment (amb el referent lleidatà al capdavant). S'ha fet una excel·lent campanya. S'ha dit el que voliem: Govern d'esquerres.

b) estic "moderadament" satisfet o d'acord amb les bases que s'intueixen del nou govern: protocol de relacions, cohesió, col·legialitat, obertura programàtica (sembla que els esculls de base territorial-social-ambiental, poden reconduir-se en cas de discrepància), etc.

c) estic clarament perplexe per el resultat fulminant de les negociacions pel que fa a càrrecs.
Motius: 1) Un govern de TRES, que a més es diu D'ENTESA, ha de visualitzar allò dels "caps i els barrets". Curt i ras: Montilla president, Carod vicepresident primer i Saura vicepresident segon.
2) els equilibris interns han de respondre als canvis de correlació, en el cas d'ICV-EUIA és obvi que ha de plasmar la seva nova força.
3) no és cap suposició, és del tot cert, que hi ha hagut "veto" a Joan Saura. ERC i PSC volen així mitigar l'ascens present (i futur!) de ICV-EUIA.
4) no entenc perquè no ens plantem quan passen coses tant clamoroses com aquesta. No entenc la ironia de "govern d'entesa".
5) malgrat tot, és el nostre projecte i seguim com sempre HIPERRESPONSABLES davant la majoria social que ha votat la majoria d'esquerres.
6) francament m'agradaria rebre explicacions del perquè Saura ha de gestionar Interior. També m'agradaria saber si Interior ha estat una petició de Saura o un "regla enverinat" dels altres. El que està clar és que ICV-EUIA haurà de bregar amb incendis, manifestants i robatoris per partida triple, donant la cara, mentres ERC s'ho passarà "pipa" amb les seleccions esportives, la comunicació, la identitat, les botigues i l'aplec permanent.
7) una de positiva: sembla que Cesc Baltasar obtindrà competències en energia, institut català del sol, a més de medi ambient i habitatge.

d) Seguirà valorant la gent l'hiper-responsabilitat d'ICV-EUIA , aquest "no queixar-se mai", aquesta resignació que destrempa la militància?

e) Govern d'esquerres ! (malgrat els "vetos", en diuen "govern d'entesa", caram!)

f) ser militant vol dir moltes coses, entre altres doblar les satisfaccions i les frustracions com a votant i militant.

4:29 AM

Anònim ha dit...

Hei???
Companys i companyes catalans i catalanes.
Voldria dir que als Sords i Sordes pot fer Mossos o Mosses D'esquadra i perqé no pot.
Sabeu als mossos i mosses porten llenties amb als ulls; i sords i sordes. Et tapat ???
Facis un gran favor et comuniqui amb la persona amb protesta davant de les portes Escola d'autonoma de Mollet del Vallès i també al Fesoca.

Anònim ha dit...

Ep!
Qué pensso i s'he bé als sords i sordes eren Prudent com altres oïents.
Espero qué al Parlament i altres politiques amb suports d'aquesta tema Sords i Sordes per ingrès Mossos d'Esquadra com la Mosses d'Esquadra també pot reclamar·lo per qué sigui prudent ?