dilluns, d’octubre 30, 2006











DIMECRES 1 DE NOVEMBRE, JORNADA ELECTORAL

L'ESPAI DE LA COALI ESTARÀ OBERT TOT EL DIA...
ES CONVOCA ALS AMICS, SIMPATITZANTS I VOTANTS A FER EL SEGUIMENT DELS RESULTATS A LA NOSTRA SEU /C. del Segle, 5 , darrera l'Ajuntament / DES DE LES 8 DEL VESPRE.

El dimecres decidim govern d'esquerres (amb força representació de la nostra coalició) o un govern dirigit per Artur Mas (neoliberalisme, exclusió social i xovinisme).

Crònica de la campanya ICV-EUiA a Premià de Mar

La Coali ha estat molt activa. A banda de les tradicionals pancartes i cartells, ICV-EUiA hem convertit la nostra seu en una oficina electoral molt activa, s'ha participat en el debat sobre discapacitats/exclusió social amb la diputada Carme García. Hem organitzat dos actes de la coalició amb nombrosa assistència.
El passat dijous, amb Cesc Baltasar (conseller), Quim Caimel, Mercè Civit (candidata EUiA), Manel Egea i Àngel Pagès, vam retre homenatge al Guti, es va exposar el programa de la coalició i es van tractar les coordenades del Govern d'Esquerres. Van assistir a l'acte unes 60 persones (per damunt de la mitjana de la resta de grups).
Aquest diumenge, els Joves de la coalició han estrenat la nova seu amb un acte que ha deixat petit l'aforament del local. Han participat Jonatan Sánchez, Làia Ortiz (candidata) i Joan Herrera (diputat).