dimarts, de juliol 15, 2008



Com tots els anys, després de la Festa Major, arriba la Festa de la Coali. És el punt de trobada del final de curs polític de l'esquerra roja, verda i alternativa de Premià de Mar. Una bona ocasió per rebre nova gent i per mostrar la pluralitat de la Coalició d'Esquerres de Premià de Mar.
Enguany fem la Festa, la sardinada de sempre, coincidint amb una data -18 de juliol- que ja toca alliberar del calendari històric. Divendres 18 de juliol, a la platja de Llevant, prendrem la fresca i soparem, hi haurà música punxada per l'Àngel i en Miquel i un petit acte polític presentat per la futura regidora Almudena Ncungu. Ens visiten en Xavi Nieto i en David Cid, dos representants dels joves d'EUiA i d'ICV, respectivament.

L'estiu precedirà una tornada a l'activitat que es preveu intensa i de marcat caràcter social: aturar la proposta d'una setmana de 65 hores, lluitar per l'Europa social, marcar alternatives a la crisi alimentària, fer caure les polítiques de segregació i exclusió social destinades als immigrants i un llarg etcètera de temàtiques generals.

RECOMANEM AQUESTA ADREÇA: http://noaladirectivadelavergonya.blogspot.com/

En clau premianenca ens tocarà consolidar el nostre espai de referència sociopolítica, reactivar les activitats culturals del local, incidir en la societat civil i projectar la nostra alternativa a l'Ajuntament
i la renovació del grup municipal.

Ara...acabem la temporada amb la Festa de la Coali.
Esteu convidats.

DIVENDRES 18 DE JULIOL,

9 DEL VESPRE,

PLATJA DE LLEVANT,

PREMIÀ DE MAR

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el vino que sea bueno

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ahir m'hauria agradat haver estat al ple municipal per acomiadar-me d'en Quim, però hi havia secretariat comarcal i no vaig poder, una abraçada i moltes gràcies per tota la teva dedicació.

Ens veiem a la Coali!


àngel