dimecres, de juliol 18, 2007


"La Coalició d'Esquerres de Premià de Mar és una organització sociopolítica d'àmbit local que integra els partits ICV i EUIA i a persones independents. És un moviment obert a la diversitat d'idees i de persones que volen participar en un projecte local genèricament d'esquerres."


La definició de la coalició com a moviment sociopolític facilita l'adscripció dels independents en un espai diferent. Avui ja són vàries desenes de persones independents les que participen activament de la Coalició.


Els que vulguin contactar amb nosaltres, -amb qualsevol dels components de la "coali"-, ho podeu fer enviant les vostres dades a:



El nou curs polític, passat l'estiu, s'obrirà amb els treballs de preparació de l'Assemblea Local de la Coalició. Anem a verificar les nostre polítiques institucionals, la nostra agenda social i el projecte organitzatiu d'ICV-EUiA-EPM. El nou curs portarà, també, la normalització de les activitats culturals (cinema, conferències, tallers, etc.) a la nostra seu del Carrer del Segle,5.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

allí estarem companys, fent una coali forta amb més independents. bon estiu.

Anònim ha dit...

vaig anar a l'assemblea de després de les eleccions i vaig veure gent i idees per fer molta feina, salut a tots i totes.

Anònim ha dit...

confio en una assemblea que rellanci la coali i tot el que representa. a premià mana la dreta, amable, però dreta i les esquerres hem de fer un pensament i viure la nostra catarsi com es va comprovar a la darrera assemblea de després de les eleccions amb més gent que mai a la COALI. recordem que és la dreta, amable, però dreta. la que mana i la que fa trama ciutadana, nosaltres: les esquerres classiques i els indepenendent ens hem de mullar per canviar aquest mal rotllo. depen de tots plegats.

Anònim ha dit...

Esta be que hagis escrit "Folla't la dreta" i no "Folla't a la dreta". Perque despres diguin que el catala esta normalitzat.

Anònim ha dit...

Estic content i segur de que farem una entrada de curs collonuda amb la penya nova que s'ha apuntat.