dilluns, de febrer 12, 2007



A PEU DE CARRER. El darrer cap de setmana ha tingut lloc a Tarragona la jornada programàtica municipal de la nostra coalició. L'augment de candidatures que presentarem, la pluralitat i cohesió de la nostra organització i la nova situació política ens animen a enfortir i multiplicar el referent de l'esquerra roja i verda que és aquesta coalició. Una delegació premianenca de sis companys, encapçalada pel candidat a l'alcaldia QUIM CAIMEL ha participat en diversos tallers agrupats en eixos programàtics on s'han intercanviat experiències de govern i d'oposició als ajuntaments de Catalunya.

A PEU DE CARRER. ICV-EUIA-EPM de Premià de Mar també viu la seva activitat programàtica amb les sessions monogràfiques dels dimarts (a les 8 del vespre). Hem tractat l'ecologia urbana, el medi ambient, la vialitat i les polítiques de joventut. Aquest dimarts ens endinsem a la complexa realitat urbanística i escoltarem propostes, s'exposaran idees i es recolliran intervencions que aniran fornint el nostre programa amb criteris de defensa de l'interés públic, planificació i contenció de l'espai urbà. Un debat obert que romandrà obert en tot aquest període. La propera sessió centrarà l'atenció en la cultura i el patrimoni.

CREIX LA COALICIÓ D'ESQUERRES DE PREMIÀ DE MAR. Les darreres setmanes hem experimentat un creixement de l'actiu de la nostra coalició. Les tres branques de la coalició estan creixent i, juntes, multipliquen la influència de la Coalició a la nostra localitat. A més d'ICV, partit ja consolidat amb una estructura orgànica de militants i amics/es, els independents s'han reunit darrerament per reforçar el perfil diversificat de la Coalició i, com a darrera novetat, s'ha incorporat un col·lectiu de nous adherits proper a EUiA, amb altres independents. Destaquem la presència important del sector juvenil en aquest procès.

PER ADHERIR-SE, COL·LABORAR O CONTACTAR AMB LA COALICIÓ, no cal ser membre de cap partit polític, la coalició és un "espai" de coincidència per la gent interessada en la politica d'esquerres d'una manera genèrica i oberta, al costat de militants de partits com ICV o EUiA i de nombrosos independents.